sâmbătă, 9 august 2014

Simte esenta verii la Disneyland


Majoritatea incercam sa consumam cat mai multe lichide zilnic pentru ca asa suntem indemnati de medici, nutritionisti, spoturi radio si TV. In zilele calduroase putem atinge cu usurinta pragul de 2 litri minimum insa sunt si zile in care apa pur si simplu nu ne atrage.
Dar daca v-as spune ca exista o apa care pe langa sanatate, hidratare, cel mai mic continut de reziduu (mai putin de 500 mg/l) si un ambalaj atragator in special pentru copii, va provoaca sa gasiti sub eticheta o adevarata comoara pentru intreaga familie: o excursie la Disneylad, ati consuma mai multa apa?


Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati in magazine in perioada 5 iunie - 31 august 2014 sticlele Vittel Disney de 0.33 l cu sticker promotional, sa cumparati minimum o sticla si sa introduceti codul unic format din 8 caractere pe site-ul www.vittel.ro in sectiunea dedicata codurilor: http://www.vittel.ro/inscrie-codul-aici.html


Codul promotional unic poate fi introdus o singură data, prin urmare daca va doriti mai multe sanse, va trebui sa achizitionati mai multe sticle.

Sa nu va deruteze rubrica in care se cere Codul pin. După validarea datelor de contact si a primului cod unic introdus, veti primi un cod PIN pe care va trebui sa-l pastrati si sa il introduceti si pe acesta in formularul de participare, de fiecare data cand introduceti un nou cod unic promotional.
Mai multe detali despre cum puteti castiga, Regulamentul oficial al concursului si harta premiilor le gasiti pe pagina  http://vittel.ro/



Premiul cel mare al campaniei este o excursie la Disneyland Paris, un weekend (3 zile, 2 nopti), pentru 2 adulti si 1 copil (cu varsta pana in 12 ani) si cuprinde urmatoarele beneficii:

- transport cu avionul, tur-retur Bucuresti-Paris
- cazare 2 nopti, in hotel de 3*
- pensiune completa: mic dejun, pranz si cina, varianta de meniu standard (nu sunt incluse bauturile la mese);
- acces 1 zi in Disneyland Park, pentru 2 adulti si 1 copil
- transfer privat aeroport-hotel-aeroport;
- taxe de aeroport


Pe langa premiul cel mare, saptamanal va fi extras cate un norocos care se va bucura de 1 bax de 6 sticle de Vittel de 1L iar acest lucru se va intampla timp de 18 saptamani. In total vor fi 13 premii constand in 108 sticle Vittel 1L.



Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in data de 01.09.2014 prin intermediului aplicatiei electronice www.random.org. Extragerea va fi inregistrata si pusa la dispozitia solicitantilor. La tragerea la sorti vor participa clientii care au cumparat in perioada 05 iunie – 31 august 2014, minim un produs Vittel Disney si au introdus minim un cod unic pe site-ul campaniei.

Esenta verii este apa buna!
Poti simti si tu esenta verii la Disneyland Paris!


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...