luni, 18 august 2014

Mişcarea populară a bicicliştilor - Inspiraţia acestei veriM-am săturat de aglomeraţia din trafic, de şoferi nervoşi, grăbiţi să ajungă la destinaţie, de ţevile de eşapament care eliberează în atmosferă gaze arse care ne pun în pericol sănătatea.
Visez la un oraş curat, fără poluare şi fără claxoane la semafor în secunda următoare în care culoarea semaforului s-a făcut verde.
Dar ce putem face în această situaţie noi, muritorii de rând care dorim să trăim sănătos?
Mişcarea e recomandată la orice vârstă, de la copii sau adulţi până la vârstnici. Dacă adoptăm din timp un stil de viaţă sănătos, facem mişcare şi trăim într-un mediu curat, avem şanse mai mari să trăim mai mult.
Unde-s mulţi puterea creşte, prin urmare vă recomaand să ne unim cu toţii într-o mişcare populară a bicicliştilor, să alegem bicicletele în locul maşinilor şi mijloacelor de transport în comun. În mod sigur schimbarea va fi sesizabilă. 
În majoritatea oraşelor s-a început marcarea trotuarelor cu piste speciale pentru biciclete. E o dovadă că autorităţile se gândesc la noi, la fluidizarea traficului, la diminuarea poluării şi la sănătatea cetăţenilor. Dar noi ce facem? Ne complacem în comoditatea utilizării autoturismului propriu, acceptăm să circulăm cu autobuzul în plină vară când căldura şi mirosurile adunate  aici ne dau semne disperate să alegem altceva? Sper că nu!

Nu aveţi încă o bicicletă? Asta nu e o scuză!
Eu am descoperit recent site-ul Biciclop.eu, un site ce comercializează tot felul de biciclete: 
- biciclete MTB pentru bărbaţi şi femei
Găsiţi mai multe modele, detalii şi preţuri aici:  http://www.biciclop.eu/magazin-de-biciclete/biciclete-mtb.html


- biciclete de oraş
Găsiţi mai multe modele, detalii şi preţuri aici: 


- biciclete pliabile
Găsiţi mai multe modele, detalii şi preţuri aici:


- biciclete de copii
Găsiţi mai multe modele, detalii şi preţuri aici:
http://www.biciclop.eu/magazin-de-biciclete/biciclete-de-copii.html, atat pentru fetiţe cât şi pentru băieţei

- biciclete trekking
Găsiţi mai multe modele, detalii şi preţuri aici:


Ştiţi ce se spune despre un lucru simplu, uşor de realizat? Că e simplu ca mersul pe bicicletă. Iar pe bicicletă trebuie doar să pedalezi pentru a-ţi menţine echilibrul.
Eu sper să vă găsiţi echilibrul atât cel interior cât şi cel exterior şi să vi-l păstraţi pedalând în drum spre şcoală, serviciu sau pur şi simplu pentru relaxare. 

Fiţi inspiraţi în această vară şi alegeţi o bicicletă. 

Va fi cea mai inspirată alegere din ultima vreme.

Comentarii

Comment Box is loading comments...