luni, 11 august 2014

CONCURS

Astazi: 11.08.2014 lansez primul meu concurs pe blog.
Pentru ca majoritatea cititorilor mei sunt de sex feminin am ales ca premii 3 posete, insa se pot inscrie si domnii iar daca au noroc, pot oferi premiul cuiva drag.




Regulament: 

Premiile oferite: 3 posete in culori diferite: neagra, maro si crem

Durata de desfasurare este de o saptamana, incepand de luni 11.08.2014 ora 20 pana luni 18.08.2014 ora 20.
Extragerea castigatorilor se va face folosind mecanismul random.org, va fi filmata iar rezultatul va fi afisat atat pe blog cat si pe pagina de Facebook a blogului.
Primul extras va primi poseta neagra.


Al doilea extras va primi poseta maro


Al treilea extras va primi poseta crem


Mecanismul concursului: Fiecare participant care doreste sa se inscrie la concurs trebuie sa acceseze unul din articolele enumerate mai jos in Lista articole concurs, sa dea click pe unul din cuvintele marcate cu rosu si sa ramana in pagina deschisa timp de un minut.

Vizitele sunt contorizate cu ajutorul tool-ului Google Analytics, trebuie sa fie vizitatori unici veniti din blogul meu pe site-urile respective care se deschid, prin urmare o persoana se poate inscrie o singura data pentru un articol. 
O persoana poate avea mai multe sanse daca se inscrie la mai multe articole din lista.
Lista se poate mari pana la sfarsitul concursului cu noi articole, ceea ce inseamna noi sanse pentru cei ce doresc sa se inscrie. Noile articole vor fi anuntate pe Facebook, pe contul meu personal si pe pagina de Facebook a blogului: Esti ceea ce mananci 

Cum contorizez vizitele: Fiecare persoana care a accesat unul din cuvintele marcate cu rosu si a stat 1 minut in pagina deschisa va lasa un comentariu la articolul la care s-a inscris cu 2-3 produse care i-au atras atentia din site-ul respectiv, o parere despre site sau ce si-ar dori din site-ul respectiv. Astfel voi avea la fiecare articol lista cu participanti. 
Va rog sa fiti corecti! Raspunsurile copy-paste de la ceilalti participanti vor fi descalificate!

Lista articole concurs:

 Puteti castiga unul din aceste premii in 2 minute: 1 petrecut pe pagina mea pana gasiti cuvantul marcat cu rosu si scrieti un comentariu si unul pe pagina care se deschide.
Daca doriti mai multe sanse, va inscrieti la mai multe articole.

Livrarea premiilor: se va face prin Posta Romana cu taxele suportate de mine in maxim 24 ore de la primirea adresei castigatorilor.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati, atat pe blog cat si pe Facebook

Bafta!

Later edit: Comentariile simple de genul like (cand nici nu exista buton de like) sau particip (lucru ce nu dovedeste respectarea regulamentului) nu pot intra in tragerea la sorti. In rest, toti inscrisii de pana acum (14.08.2014) au raspunsuri valide.

CASTIGATORII CONCURSULUI:
1. MARILENA RADU
2. LIDIA SIMION
3. LOREDANA PAUN

Va rog sa-mi trimiteti un mail (la adresa de e-mail: aprilia1682@yahoo.com) cu datele voastre, nume complet si adresa unde doriti sa va trimit premiile. 
Premiile vor fi trimise prin Posta Romana, imediat dupa ce primesc datele de la fiecare.

Extragerea castigatorilor poate fi vizualizata aici, imediat ce se incarca: http://youtu.be/NJ1zcD2Yi_E
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...