marți, 12 august 2014

Carduri magice oferite de Printcard Systems




PrintCard Systems este unul din cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania, avand la activ in portofoliu companii de renume precum:

Recunoasterea le-a fost adusa in anul 2009 cand au castigat statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard) – numarandu-se printre singurele 6 companii din lume care au beneficiat de acest privilegiu, la acel moment. Mai apoi au atras ca parteneri in drumul spre performanta pe cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume. 


Printcard Systems pun la dispozitia clientilor cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a-si putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.


Departamentul de productie Printcard Systems ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale, asta daca optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri.


Din pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti multumiti, Printcard Systems introduce Garantia Functionarii Continue, oferind o imprimanta la schimb in perioada in care produsul clientului se afla in garantie preintampinand astfel situatiile in care stoparea productiei poate reprezenta un risc pentru compania clientului.


In plus, dupa cumpararea oricarui echipament de printare de carduri, cei de la Printcard Systems ofera suport tehnic gratuit pe o perioada de 30 de zile.

Printre articolele comercializate de Printcard Systems puteti gasi imprimante carduri prin re-transfer.


Cea mai buna alegere o reprezinta imprimanta Magicard ENDURO, imprimanta de carduri pentru cei prevazatori cu un plus de optiuni


Avantajele aceste imprimante sunt:
- Imprima GRATUIT carduri securizate.
- Posibilitate de upgrade la imprimare dubla-fata cu costuri reduse.
- Posibilitate de adaugare/activare port Ethernet.
- Utilizeaza profile de culoare ICC pentru o imprimare cat mai apropiata de realitate.
- Driver cu interfata in limba Romana!
- Poate scrie si re-scrie de pana la 500 de ori, carduri reutilizabile, folosind capul de imprimare japonez Kyocera.
- Costuri de imprimare reduse.
- Fiabilitate ridicata.
- Cel mai bun suport service in domeniu.
- Fabricata/asamblata manual in Marea Britanie!


Imprimanta de carduri Magicard Enduro+ prezinta o facilitate extrem de utila: orice client care a achizitionat aceasta imprimanta in varianta single side (imprimare automata a unei singure fete a cardului dintr-o singura trecere) poate sa extinda utilitatea si functia acesteia prin utilizarea unui ribon special, obtinand astfel un nou produs (Aceasta optiune a fost copiata si este in prezent disponibila si la modelul concurent Evolis Primacy). Cu un cost minim, veti putea beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune o puteti face singuri, in confortul biroului dumneavoastra, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT si fara adaugarea de componente suplimentare in imprimanta. Enduro+ permite si activarea portului Ethernet atunci cand este nevoie. Calitatea imprimării este îmbunătățită de utilizarea profilelor de culoare ICC. Enduro+ depaseste astfel statutul de imprimanta mid-range.

Enduro+ este dotată cu tehnologia brevetată HoloKote® care permite imprimarea unui filigran de securizare pe toată suprafața cardului in mod GRATUIT. Sunt disponibile 4 variante de filigran securizat pentru cardurile sau legitimatiile dumneavoastra.

Imprimanta este livrata cu optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusa GRATUIT.



Este o solutie practica de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului)! Costuri de imprimare: 0!!! Aceasta optiune este inclusa in mod gratuit. Puteti imprima un logo, un cod de bare sau text in 7 secunde. Zona maxima de imprimare pe card: 48 x 80 mm. Aceasta optiune se recomanda a fi folosita in special pentru sisteme de abonamente sau permise temporare.

Printcard Systems ofera periodic si promotii pe care le puteti gasi AICI.

In ceea ce priveste cardurile personalizate, firma Printcard Systems va ofera si un serviciu profesional de personalizare si productie carduri. Oferta de pret este emisa in maxim 30 de minute de la comunicarea tuturor informatiilor solicitate. 

Printcard Systems ofera o gama variata de carduri PVC (policlorura de vinil) tip CR-80 atat simple albe cat si cu banda magnetica sau de proximitate, colorate in masa sau securizate pe care se pot imprima machetele oferite de client

La cerere se poate realiza (contra cost) un design al cardului, conform nevoilor clientului. Grosimea standard este de 0,76 mm, dar pot fi furnizate si carduri cu o grosime de 0,5 mm sau 0,25 mm. 


Cardurile cu banda magnetica sunt in general utilizate in sistemele de control acces si pontaj dar sunt utilizate cu success si in sistemele de fidelizare, discount sau carduri cadou.

Cardurile de proximitate sunt utilizate in mod frecvent in sistemele de control acces, dar in ultimii anii acestea au devenit disponibilie si in sistemele de fidelizare, prepay sau discount. Grosimile acestor carduri pot varia de la 0,50 mm la 2 mm. Avantajul major al acestor carduri este faptul ca nu necesita un contact fizic cu cititorul si din aceasta cauza uzura este minima. Sunt mult mai sigure ca si cardurile cu banda magentica.

Cardurile colorate in masa pe care le ofera Printcard Systems pot fi: aurii (2 nuante), argintii, negre, rosii, verzi, galbene, albastre (3 nuante), cafenii, visinii, maro si portocalii.

In speranta ca veti face cea mai buna alegere pentru afacerea Dvs., va invit pe site-ul celor de la Printcard Systems pentru a descoperi solutia inteligenta pentru imprimarea cardurilor.


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...