joi, 14 august 2014

Hanora - Toate intr-un singur loc



Un nou concept s-a lansat in mediul on-line românesc. Este vorba despre Hanora.ro, magazin online cu de toate.
Dacă esti în căutarea unor covoraşe auto pentru Loganul sau Dusterul tău, le găseşti la Hanora. Costă doar 71 lei şi le poţi plăti cu cardul. 
SET COVORASE AUTO ALASKA LOGAN / DUSTER 4 PIESE

Nu ai Duster? Nici Logan? Nici o problemă. Îţi poţi lua de la ei o cameră de supraveghere video, o montezi frumuşel pe balcon şi urmăreşti maşinile vecinilor care intră sau care ies din parcare. Avantajul e ca are 24 leduri cu infraroşu şi poţi urmări ce se întâmplă şi pe timp de noapte.


Camera de supraveghere pentru exterior CM-24E
98 lei

Dar ce te faci dacă observi pe cameră că cineva dă târcoale maşinii vecinei de vis-a-vis în miezul nopţii? Ştii ca ea e singură şi lipsită de apărare şi de ceva timp a început să-ţi răspundă la salut...
Cum ce faci? Te duci la dulapul cu scule, iei repede o lanternă, o aprinzi şi îndrepţi lumina spre hoţ. Nu ai nici lanternă? Găseşti tot pe Hanora.ro la preţuri începând de la 36 lei.

Mag-Lite Lanterna K3A
la 36 lei

Dacă presupusul hoţ e mai insistent şi nu se sperie, poţi încerca să arunci cu ceva în el. Trebuie musai sa nu fie ceva foarte tare, Doamne-fereşte mai faci altă minune. Nişte jucării de-ale nepoţilor uitate la tine sunt perfecte. Nu ai încă nepoţi? Dintr-ăştia nu găseşti pe Hanora, în schimb găseşti jucării. Au fel de fel de modele, pentru bebeluşi, pentru copii mai mari şi chiar pentru aruncat în hoţi, am văzut eu un set cu vreo 3 zornăitori; în cazul în care nu îl nimereşti din prima, prinde bine să ai mai multe în casă.

SET ZORNAITOARE CIOCAN
la 85 lei

Acum că hoţul s-a speriat şi a fugit, poţi merge să-i povesteşti vecinei cum i-ai salvat maşina de furt. În mod sigur va fi foarte încântată şi poţi încerca chiar să o inviţi la tine să-i faci reconstituirea.
Chiar dacă nu eşti pregătit, poţi încropi repede un aperitiv ceva, cu ce ai în frigider, o poţi servi cu o limonadă sau un ceai. Bănuiesc că nu vreţi să beţi cafea la ora aia târzie. Nu de alta, dar vă sare somnul şi ce o să faceţi până dimineaţă? Ai putea să-i prezinţi beneficiile noului tău produs achiziţionat de pe Hanora.ro: husa-perna de masaj Shiatsu. 

Colia Tergum M7 - husă-pernă de masaj Shiatsu
la 349 lei

Dacă nu te crede că imită masajul prin presiune al tehnicii Shiatsu, că cele 4 bile rotative de care dispune frământă muşchii, îi întind şi îi detensionează, că se plimbă de-a lungul întregului spate, pe lângă coloană şi că asigură astfel un masaj complet, o poţi ruga să o încerce. Dacă îi place, o poate împrumuta pentru maşina ei că doar pentru maşină a fost gândită, din moment ce se poate alimenta şi la priză dar şi la bricheta de la maşină. Trebuie să-i spui totuşi că nu e recomandată în timp ce conduce, atunci trebuie să fie atentă la drum. Dar poate sta foarte bine în dreapta şoferului, poţi conduce maşina ei chiar tu în timp ce ea se relaxeaza. 
Cum, nu ai nici husă dintr-asta de masaj? 
Păi de asta eşti încă singur! 
Intră fuguţa pe www.hanora.ro şi sigur o să găseşti ceva ce îţi lipseşte! Poate se mişcă altul mai repede şi îţi ia şi vecina cu maşină cu tot!


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...