joi, 31 iulie 2014

Protectie invizibila de la Smart Protection


Oricat de mult am avea grija de device-urile noastre preferate, timpul isi pune amprenta si asupra lor si pot aparea zgarieturi care pe langa faptul ca sunt inestetice, creaza si disconfort atunci cand dorim sa le utilizam.



Pentru a preveni aceste zgarieturi, va recomand sa aplicati pe ecranul tabletei sau telefonului o folie de protectie care pe langa faptul ca le va proteja de zgarieturi, are si o functie anti reflexie sau suprafata mata.




In acest sens va recomand www.smartprotection.ro un site ce comercializeaza diverse folii de protectie pentru telefoane, tablete si alte device-uri.




Pe Smart Protection puteti gasi:

Folia CLASIC SMART PROTECTION - o protectie inteligenta cu acoperire fullbody (fata-spate), grad militar, calitate premium si invizibilitate.



Tempered Glass – ULTRA SMART PROTECTION - cunoscuta tot mai des in Romania sub denumirea de “protectia de sticla” - este un produs de inalta calitate si ofera utilizatorului o senzatie unica atunci cand foloseste telefonul, avand cel mai mare grad de rezistenta existent in prezent.


Folia PRIVACY SMART PROTECTION - ofera chiar mai mult decat protectia informatiilor tale private. Este rezistenta la zgarieturi si anti reflexie. Este o folie mata cu antingere placuta si aspect incantator.




Folia MIRROR SMART PROTECTION - preferata doamnelor de obicei, poate transforma orice device  in cea mai usoara si eleganta oglinda de pe piata. 



Aceste folii sunt usor de aplicat daca sunt respectate cateva reguli:
Înainte de a începe instalarea este indicată oprirea dispozitivului și scoaterea bateriei dacă este posibil.

- Spălarea prealabilă a mâinilor este un pas foarte important pentru realizarea unei bune instalări. Se curăță dispozitivul de amprente, pete de grăsime sau alte impurități.

- Se verifică folia pentru a identifica locul fiecărei bucăți de folie. În acelaș timp se pot elimina bucățile inutile cum ar fi cercul de la camere și difuzoare.


- Se pulverizează cu Smart Spray degetele pentru a evita depunerea amprentelor pe folie.


- Se dezlipește folia de pe suport, pulverizând treptat partea aderentă asigurând astfel un efect antistatic foliei. Se verifică dacă toata suprafaţa a fost bine pulverizată.
Atentie: Soluția se aplică doar pe folie, niciodată direct pe dispozitiv!


- Se așează folia cu partea aderentă spre dispozitiv cât mai aproape de poziţia finală. Soluția asigură alunecarea dintre dispozitiv și folie astfel în cât ea poate fi adusă la locul corect.În cazul în care se observă că aceasta nu alunecă usor, se poate pulveriza înca puţin spray şi reaşeza în poziţia finală.


- După ce a fost poziţionată corect folia se va folosi cardul Smart Squeegee pentru eliminarea eventualelor bule de aer sau a lichidului in exces, proces efectuat printr-o apăsare uşoară dinspre centru spre extremităţi. Nu insistaţi să înlăturaţi bulele de aer minuscule, ele vor dispărea de la sine în aproximativ 24-48 de ore.

Se va evita aglomerarea soluției în zone precum: orificiu pentru microfon, difuzoare, butoane fizice. Folosind laveţica inclusă în pachet stergeţi orice lichid rămas în aceste zone.


- În cazul în care se observă ca a fost lipită greşit poate fi dezlipită fără a o întinde şi reaplicată într-un interval de maxim 3-4 minute de la instalare.


- Este indicată manevrarea cu grijă a dispozitivului în următoarele ore după instalare evitând astfel mişcarea sau dezlipirea foliei. 



Mai jos gasiti un tutorial de instalare pentru folii de protectie pentru tablete.




Navigare placuta pe dispozitive protejate!



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...