marți, 22 iulie 2014

Rochia potrivita pentru orice ocazie


Nu cred ca exista femeie care sa nu aiba cel putin o rochie in garderoba. 
Lunga, scurta, casual sau de ocazie, rochia reprezinta articolul de imbracaminte care ne face sa ne simtim admirate atunci cand iesim din casa. 
In plus, atunci cand alegem o rochie din dressing, se reduce considerabil problema asortarii deoarece nu trebuie sa mai pierdem timpul cu solutii de asortat partea de sus cu cea de jos. 
Singura intrebare care poate aparea este: "Aceasta rochie este potrivita pentru acest eveniment?". In acest sens va recomand sa nu va lipseasca din garderoba o rochie de zi, una de seara, o rochie de ocazie, una casual, una office, o rochie pentru iesirile in club si neaparat o rochie neagra.
Gasiti foarte multe modele interesante pe site-ul Carmencita.ro, un magazin online care comercializeaza rochii pentru toate varstele, dimensiunile, gusturile si portofelele.


Daca veti avea o garderoba in care predomina rochiile, veti avea in mod sigur ce imbraca la orice eveniment. Le puteti cumpara pe rand atunci cand este nevoie, sau va puteti analiza garderoba si stabili ce tipuri de rochii va lipsesc sau trebuie inlocuite. 


Rochiile casual sunt cele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Acestea pot fi purtate la serviciu, la o iesire in oras cu prietenii, atunci cand iesiti la cumparaturi sau pur si simplu la plimbare. 
Pe Carmencita.ro  gasiti rochii casual incepand de la 39 lei, un pret care va face sa va cumparati cate o rochie pentru fiecare zi a saptamanii.



Bineinteles ca avem nevoie si de rochii de seara sau rochii pentru ocazii speciale. Pentru a nu fi niciodata prinse cu garda jos in materie de rochii pentru un eveniment special, Carmencita.ro ne ofera cateva rochii de nasa croite impecabil pentru a evidentia silueta, modele unice la preturi accesibile. 


Tot aici gasiti rochii care va pot transforma in regina balului si va fac sa fiti mereu in centrul atentiei.


Dar pentru ca este vara si soarele ne face sa ne aratam picioarele de sub fustite vaporoase si racoroase, va recomand sa vizitati si sectiunea de rochii de vara. Aici veti gasi rochii mini, midi, maxi, cu buline, flori, forme geometrice, pasteluri sau nuante marine, care imbina comoditatea unei rochii de vara cu un stil elegant si inedit. 


Mai trebuie doar sa alegeti modelul!



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...