marți, 25 noiembrie 2014

Septalogul pasiunii pentru orice anotimp


Dacă în trecut lenjeria intimă era o necesitate, acum ea a devenit un accesoriu pe care îl achiziționăm în funcție de preferințe. Important e să nu te limitezi la clasica lenjerie ci să mergi mai departe pentru a stârni pasiunea din dormitor.


1. Fii diferită!
Bărbații au așteptări destul de mari atunci când vine vorba de ceea ce se ascunde sub îmbrăcămintea pe care o porți sau ținuta în care i te înfățișezi înainte de a intra în pat. Poate că în timp s-a obișnuit cu același stil și din respect, obișnuință sau nepăsare nu îți atrage atenția asupra lenjeriei intime, însă tu poți fi cu un pas înaintea gândurilor lui. Poți renunța încet, încet la vechile obiceiuri de a intra în pat în pijamaua cu personaje din desenele animate, fluturi sau floricele sau cămașa de noapte ce trece de genunchi. Pasiunea poate fi stârnită cu o bucată de material și culmea, nici nu trebuie să fie foarte mult ;). 
Pe SevenSins.ro poți găsi câteva seturi și compleuri sexy care cu siguranță vor reaprinde pasiunea în nopțile călduroase de vară, mohorâte de toamnă sau cele friguroase de iarnă.
Colecția de seturi și compleuri sexy de pe SevenSins se caracterizează prin materiale prețioase și incitante, design-uri pline de imaginație, fantezie și culori puternice, misterioase sau pastelate, menite să transforme orice femeie într-o seducătoare absolut irezistibila. Aici găsești combinații de dantela, satin, voal, piele și puf, precum și alte materiale la fel de senzuale care oferă colecției o aură de rafinament și eleganță absolută.







2. Incită-l!
Îi poți face un preview partenerului arătându-i ce ți-ai comandat de pe internet printr-un mesaj trimis pe telefon chiar dimineața după ce a ajuns la serviciu și își savurează liniștit cafeaua. Simțurile i se vor ascuți, sângele va începe să fiarbă iar mintea îl va duce toată ziua spre imaginea ta în lenjeria provocatoare cu care îl vei aștepta.



3. Folosește-te de accesorii pentru a stârni pasiunea!
Câteodată uităm că micile detalii fac diferența. Poți asorta lenjeriei tale intime un șirag de mărgele pe care nu l-ai mai folosit de mult și l-ai dat uitării în cutia cu bijuterii sau poți lega în mod inedit o eșarfă în jurul taliei. De asemenea găsești tot felul de accesorii sexy și pe SevenSins.ro, de la măști misterioase, la eșarfe, cătușe, biciuri și pufuri pentru o noapte în care fanteziile tale să devină realitate. Aceste produse sunt fabricate din materiale de calitate și au design-uri incitante și spectaculoase, fiind îmbinarea perfecta dintre fantezie și realitate.



4. Fii inventivă!
În mod sigur și partenerul tău și-a imaginat în tinerețe că este un super-erou gen Batman sau Spiderman, ori vreun Făt-Frumos precum Brad Bit sau Tom Cruise. Îi vedem pe cei mici cum îmbracă cu mândrie costumele personajelor preferate însă nici când cresc mai mari imaginația lor nu e departe de personajele din filme doar că acum au trecut de la desenele animate la cele potrivite vârstei. Poți fi și tu pe rând profesoară, cameristă, eleva tocilară, stewardesă sau asistentă. Ce te reține?




Vezi AICI alte modele de costume sexy

5. Îndrăznește!
Îndrăzneala e cea mai sexy trăsătură a unei femei iar în dormitor nu ar trebui să-ți fie jenă de nimic. Ultimul trend în materie de lenjerie sexy îl reprezinta nipple cover-ul. Pe SevenSins.ro găsești o serie de modele de nipple covers extrem de interesante, concepute astfel încât să-ți surprinzi partenerul și să îl înnebunești cu imaginația ta plină de fantezie.

Le găsești AICI: 

6. Fiți pe aceeași lungime de undă!
Dacă vrei să simți pasiune în relația ta, atunci pasiunea trebuie să vină din ambele sensuri. Ce te stârnește pe tine? Ce te face să vibrezi de fericire? Poate nu va accepta să-și pună urechi de iepuraș în cap însă cu siguranță și partenerul ar putea să te servească cu o cupă de șampanie îmbrăcat în barman sexy. Pe SevenSins.ro găsești și produse pentru bărbați așa că îi poți chiar tu achiziționa o asemenea costumație. 



7. Iubește-te și te va iubi!
Nu este un păcat să te iubești, să ai grijă de tine și să te răsfeți din când în când. Ai grijă de nevoile tale și fă tot posibilul pentru a-ți îndeplini orice vis. Viața e prea scurtă pentru a face compromisuri atunci când vine vorba de tine și de iubire. Urmărește promoțiile magazinelor online și acționează atunci când lucrurile dorite sunt la reducere. Magazinele online obișnuiesc să-și motiveze vizitatorii prin discount-uri oferite de Black Friday, sărbători importante precum Crăciunul, Paștele, Valentine's Day sau chiar la înoirea stocurilor ori când au lichidări. 

Încearcă să respecți aceste reguli și crede-mă, vei avea numai de câștigat!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...