duminică, 9 noiembrie 2014

Ponturi pentru Black Friday


Unul din site-urile care an de an se află în topuri atunci când vine vorba de Black Friday este Elefant.ro
Acest lucru se întâmplă datorită seriozității de care au dat dovadă an de an, reușind să-și păstreze vechii clienți dar și să-și facă alții noi. 


Elefant.ro


Trebuie să recunosc că de prin 2011 când am aflat eu de ei, am intrat de multe ori pe site-ul lor, însă de cele mai multe ori pentru a comanda cărți. Știam că aici găsesc o grămadă de titluri și evitam astfel să pierd timpul prin librăriile din oraș sau pe site-urile diverselor librării. Cel puțin în ultima perioadă au zilnic oferte cu reduceri de până la 50% și tot ce trebuie să faci e să ai puțintică răbdare. Știu că uneori e greu să aștepți ca o carte de exemplu, despre care ai auzit că te ține treaz până dimineața, să ajungă să fie la reducere (și una substanțială, nu 5%). Câteodată ori îți bagi picioarele în ea carte, ori în ea idee de reducere și o iei la preț întreg. Dar dacă judeci așa de fiecare dată, nu prea o să ai de câștigat.
Eu zic așa: magazinele online oferă reduceri pentru că își permit și pentru a fideliza clienții. 
Supermarketurile oferă reduceri pentru a nu rămâne cu marfa pe stoc (la schimbarea de sezon, la apariția unui produs nou) și pentru că le expiră salamul în galantar dacă nu se vinde până în ziua x de exemplu. 
Din acest motiv eu prefer reducerile online, care sunt mult mai consistente; îmi place când mă fidelizează careva, da dacă tot mă fidelizezi, fidelizează-mă cum trebuie!

Elefant.ro


Acum Elefant.ro a devenit un mall online cu produse pentru întreaga familie. Aici găsești cărți și e-book-uri, ceasuri, parfumuri, genți, jucării, produse pentru bebeluși și copii, telefoane, produse IT și electrocasnice dar si produse Home&Deco.
Vestea bună e că toate aceste categorii vor beneficia de reduceri consistente de Black Friday.



Vestea și mai bună e că de aceste reduceri te desparte foarte puțin timp. Elefant.ro incepe cu promotiile de Black Friday astazi 19 noiembrie de la orele 22:00. Cele mai importante reduceri vor fi pentru categoriile:
Ceasuri
Parfumuri
Carti
Genti


Dacă vrei să nu rămâi fără produsul dorit anul acesta de Black Friday, ia aminte la câteva sfaturi care te vor duce cu un pas înaintea celorlalți. 
- În primul rând, fă-ți cont pe site. Astfel vei salva timp prețios în primele minute când se dă drumul la reduceri. 
- Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp ora la care se dă drumul la reduceri precum și reducerile importante. Pe Elefant.ro, după ce ți-ai făcut cont și intri în Contul meu, în lista din partea stângă, la sfârșit, găsești rubrica Newsletter.
-  Asigură-te că ai plătit abonamentul la internet ;). Nu vrei ca într-o zi atât de importantă să regreți un lucru atât de banal.
- Asigură-te că ai suficienți bani pe card sau numerar pentru a-ți achiziționa tot ce dorești. Livrarea se face prin curier și în general produsele sunt livrate a doua zi. Fiind vorba de Black Friday cu un volum mai mare de comenzi și curieri mai aglomerați, e posibilă o ușoară întârziere de o zi, maxim două.
- Fă-ți din timp o listă cu produsele dorite. Alege prioritățile. S-ar putea ca ceea ce consideri tu foarte important de cumpărat, să mai fie și pe lista altor sute de clienți. Câtva minute pot face diferența. 
- Nu sta pe gânduri pentru produsele ieftine sau cu o reducere foarte mare. De obicei acestea se vând foarte repede și poate că nu sunt cumpărate de 100 de tătici care caută de exemplu o tabletă la 100 de lei pentru copilul lor, ci de două-trei persoane care cumpără tot stocul pentru a vinde produsele după 2 luni. Sau poți avea ghinionul chiar să fie 100 de persoane mai rapide ca tine.
- Salvează-ți undeva în calculator (sau la Favorite) link-urile către categoriile care te interesează. De Black Friday se aplică reduceri colosale în general, dar e posibil ca unele produse să nu intre în ofertă.

Dacă te hotărăști să vizitezi site-ul Elefant.ro, trebuie să arunci un ochi și în categoria cu Oferte speciale unde chiar înainte de Black Friday sunt o mulțime de oferte interesante.
În Casa&Grădină găsești tot felul de lucruri interesante pentru o casă mai frumoasă, începând de la tablouri, tapet, canapele sau lenjerii de pat, până la ustensile de bucătărie, forme și tăvi pentru prăjituri, seturi de tacâmuri ori vase de gătit.

Dacă ai un copil în casă, sigur nu te va lăsa inima să-ți iei ție ceva și pe el să-l dai uitării. Vizitează și secțiunea dedicată celor mici.
Pe Elefant.ro jucăriile sunt grupate pe categorii de vârstă, sex și poți chiar selecta valoarea în care dorești să te încadrezi.

Black Friday e momentul potrivit să-ți schimbi telefonul, televizorul sau electrocasnicele care și-au cam făcut datoria față de tine. În plus acestea sunt lucruri pe care nu le înlocuiești foarte des din cauza preturilor ridicate iar acum poți profita de ocazie să-ți iei cel mai bun și performant telefon, cel mai smart, HD și mare televizor sau cafetiera care îți face diminețile mai aromate.
Electrocasnicele sunt o categorie mai nouă pe Elefant.ro și din acest motiv tind să cred că vor avea reduceri mult mai mari la această categorie decât alte site-uri similare. Chiar și acum înainte de Black Friday sunt câteva reduceri interesante pe site.

Spor la cumpărături.

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...