Ingrediente:
300 g carne
tocata de pui
100 g paste
Patrate mici Arnos
1 ceapa
jumatate
ardei gras rosu
jumatate
conserva rosii cuburi
O legatura
patrunjel
2 catei
usturoi
150 g
branza de vaci
150 g
cascaval
100 g
smantana
3 oua
2 linguri
ulei de masline
Sare, piper
Tocam
ardeiul rosu, usturoiul, ceapa si patrunjelul.
Intr-o oala
punem 1 l apa cu sare la fiert pentru paste. In apa care clocoteste se adauga
100 g patrate mici Arnos, se fierb timp d 2 minute amestecand din cand in cand
apoi se lasa vasul acoperit pentru 3-5 minute. Pastele fierte se strecoara si
se clatesc cu apa rece.
Punem ceapa
la calit in 2 linguri ulei de masline pana devine translucida, adaugam ardeiul,
usturoiul, rosiile din conserva tocate marunt si carnea de pui. Se lasa toate
la calit pana cand carnea este patrunsa, adaugam pastele scurse de apa,
patrunjelul tocat marunt si potrivim gustul cu sare si piper.
In alt vas
batem bine ouale cu un praf de sare, adaugam branza de vaci, smantana si
cascavalul dat pe razatoare.
Amestecam
cele doua compozitii.
Tapetam cu
unt o tava speciala pentru quiche/tarta si turnam compozitia in ea. Nivelam frumos la
suprafata si dam la cuptorul preincalzit pentru 50 minute sau pana cand a
capatat o crusta frumoasa.
Se lasa sa
se raceasca in tava. Se poate servi calduta dar si rece ca aperitiv.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu