joi, 23 ianuarie 2014

Rulada de cascaval cu ciuperci si sunca de pui


500 g cascaval
2 ardei grasi de culori diferite (sau 4 jumatati, fiecare alta culoare: rosu, galben, portocaliu si verde)
1 borcan ciuperci intregi
300 g sunca de pui
3 linguri boabe porumb
2 plicuri gelatina
150 ml supa de pui

Ardeii, ciupercile si sunca de pui se taie in cubulete mici.
Gelatina se pune la hidratat in 150 ml supa de pui apoi se topeste pe baie de aburi si se adauga peste legumele si sunca taiate cuburi. Se adauga si boabele de porumb, se omogenizeaza compozitia si se da deoparte. 



Cascavalul se taie in cuburi mai marisoare si se pune intr-un vas apoi se introduce la cuptorul cu microunde. Se lasa 3 reprize de cate 1 minute, amestecand in el intre reprize, pana se topeste complet. Se scurge grasimea rezultata daca exista si cascavalul topit se pune intr-o punga de congelator (30x20) si cu ajutorul unui sucitor se intinde intr-un strat uniform gros de 3-4 mm.

Se transfera foaia de cascaval pe o bucata de folie alimentara, se pune compozitia in strat uniform peste foaia de cascaval si incepe sa se ruleze pe lungime ajutandu-ne de foila alimentara. La final se inoada capetele si se da rulada la rece pana in momentul servirii cand se va taia in felii cu ajutorul unui cutit bine ascutit.