marți, 10 martie 2015

St. Patrick's Day


Se apropie cu pași repezi St. Patrick's Day, care în traducere pentru cei care au studiat doar franceza și rusa în școală înseamnă Ziua Sfântului Patrick. St. Patrick este cel mai important sfânt din Irlanda, iar odată cu celebrarea lui pe 17 martie este și ziua națională a Irlandei, motiv pentru toți irlandezii și nu numai, să petreacă și să se simtă bine.

In ultimii ani am văzut și la noi parade de ziua Sfântului Patrick (în special în București) la care predomină culoarea verde (specifică St. Patrick's Day/Irlandei), muzică irlandeză, voie bună și oameni bucuroși că mai există un motiv să petreacă.   

Dacă te gândești să participi și tu la paradă, vrei să fii în asentimentul irlandezilor în această zi specială pentru ei, sau pur și simplu îți place culoarea verde și nu știi de unde să-ți achiziționezi câteva articole de îmbrăcăminte în această culoare, află că cei de la Sheinside au lansat o super promoție dedicată St. Patrick's Day și culorii verzi, cu numeroase articole ce beneficiază de reduceri, ocazie cu care dacă faci o comandă peste 49 $ primești și un cadou.

Poți alege o rochie verde simplă precum aceasta:


Poți întoarce toate privirile cu acest model:



Sau poți alege să strălucești, la propriu:


Tu ce alegi? 
Click pe imagini pentru a ajunge în paginile site-ului și a vedea și alte modele.
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...