marți, 24 martie 2015

Asortează-ți tinuta cu butonii de camasa


Așa cum nouă femeilor ne place să ne împodobim cu bijuterii cât mai strălucitoare și prețioase, bărbații au și ei bijuteriile lor. Poate nu sunt la fel de spectaculoase ca ale noastre, însă sunt lucruri care îi face să se diferențieze de ceilalți bărbați.
Pentru majoritatea, ceasurile sunt un must-have în care sunt dispuși să investească suficient cât să atragă atenția. O altă categorie preferă să investească într-o brățară scumpă sau un lănțișor mai deosebit, însă cei care doresc să se simtă cu adevărat speciali investesc în butonii de cămașă care pe lângă faptul că sunt practici, îi face să fie altfel decât ceilalți, să pară mai stilați și mai eleganți.

În general bărbații poartă cămășile la serviciu sau când ies în societate la un eveniment.
Dacă ar fi să luăm în considerare partea cu serviciul, nu orice job care necesită o ținută office (implicit costum și cămașă) merge mână-n mână cu butonii. De cele mai multe ori cămășile obișnuite cu nasturi sunt preferate (și chiar recomandate) deoarece un accesoriu în plus precum butonii pot atrage privirile colegilor și clienților spre ținută și nu spre ceea ce ai de spus sau de vândut. În schimb, dacă deții o funcție de conducere, este aproape obligatoriu să pui accentul pe orice detaliu și să profiți din plin de micile accesorii care pot trimite un semnal de putere viitorilor parteneri de afaceri și subordonaților.

În ceea ce privește anumite evenimente precum gale, spectacole, nunți sau diverse petreceri, bărbații își pot asorta ținuta cu o pereche de butoni fără a sta prea mult pe gânduri. Până la urmă aceste mici accesorii îi vor diferenția de ceilalți care au cămașa de aceeași culoare. 
În cazul nostru, al femeilor, ar fi chiar o tragedie să mai apară o alta îmbrăcată cu aceeași rochie, chiar dacă are bijuterii diferite. Pe când la domni e ok, importanți sunt butonii care aduc un plus de eleganță ținutei.

Avantajul achiziționării din magazine online precum Accesoriul.ro care comercializează butoni de cămașă este faptul că aici poți găsi foarte multe modele iar unul sigur se potrivește cu ceea ce cauți tu. În magazinele offline, ca să le spun așa, rar vezi mai mult de 10-20 modele și de obicei modelelor expuse le lipsește acel ceva care să te facă să cumperi produsul respectiv imediat ce ai pus ochii pe el.





Prin urmare, dacă vrei să arăți lumii o pasiune de-a ta, vrei să fii elegant, să ieși în evidență sau pur și simplu cauți o pereche de butoni care să ți se potrivească, vizitează www.accesoriul.ro




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...