luni, 30 iunie 2014

Glezne, solduri, talie, bust - care e punctul tau forte?



Am fost înzestrate de Mama Natură cu trăsături fizice diferite, cu forme şi dimensiuni care uneori atrag, alteori resping sau poate nu stârnesc niciun sentiment. Stă în puterea noastră de a transforma orice trăsătură, formă sau dimensiune într-o calitate şi de a distrage atenţia de la părţile corpului de care nu suntem mulţumite spre altele care stârnesc interesul bărbaţilor sau invidia femeilor.

TinaR - Top Secret

Suntem preocupate de aspectul fizic, de formele corpului, de îmbrăcăminte şi în general ne dorim să arătăm bine pentru noi şi cei din jurul nostru. Însă apar şi nemulţumiri atunci când ne uităm în oglindă. În general ne-am dori câţiva centimetri în minus în talie sau în plus la bust însă acest lucru necesită de obicei eforturi fizice precum sport, diete sau diferite restricţii sau eforturi băneşti pentru operaţii sau diverse tratamente la saloanele specializate, depinde de partea corpului care provoacă nemulţumirea.
Din fericire este posibil să subliniem orice parte a corpului fără diete şi exerciţii fizice, doar cu îmbăcămintea potrivită, accesorii sau produse de înfrumuseţare care lucrează în locul nostru. Tot ce avem nevoie sunt câteva trucuri care, dacă le aplicăm acolo unde trebuie ne vor aduce doar satisfacţii.

Puteţi începe căutările pe TinaR unde găsiţi cele mai sexi rochii negre, rochii de ocazie, rochii office, casual, trendy, accesorii sau cosmetice.  Începând din această vară, TinaR vinde produse fashion şi beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne şi internationale (Adidas, Nike, Desigual, Bensimon, Converse, Clarks, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Escada, Fornarina, GAS, Geox, Jack&Jones, Lacoste, Vero Moda, Tom Tailor, Top Secret) aşa că aveţi de unde alege. 

TinaR - TopSecret

De exemplu, atenţia poate fi distrasă de la o gleznă groasă cu ajutorul unor pantofi sau sandale cu o bareta fina care înfăşoară glezna si care atrage atenţia asupra ei şi nu asupra piciorului. Gasiti suficiente modele pe tinar.ro în sectiunea sandale.

TinaR - DePurtat

Şoldurile, deseori admirate la femeile cu forme generoase, pot lipsi cu desăvârşire la altele. Şi atunci acestea pot opta pentru un truc care va crea iluzia unor şolduri care se ondulează senzual în timpul mersului: pantalonii uşor bufanţi în partea de sus sau rochiile tip lalea. Pentru mai multe rochii accesati TinaR sectiunea rochii.

TinaR - Nissa

Este foarte important să ne cunoaştem dimensiunile, care ne sunt calităţile şi punctele forte, apoi să folosim îmbrăcămintea pentru a accentua ceea ce dorim să scoatem în evidenţă.
În primul rând trebuie să identificăm ce tip de corp avem. Acest lucru se stabileşte în funcţie de modul în care sunt proporţionate bustul, talia şi şoldurile. 
Există patru tipuri generale de forme ale corpului: MĂR, PARĂ, CLEPSIDRĂ şi DREPTUNGHI.


Mărul - În această categorie se încadrează femeile care au umerii largi, talia nedefinită, şoldurile mai înguste decât bustul iar braţele şi picioarele sunt de obicei subţiri. 
În acest caz atenţia trebuie distrasă de la mijloc prin evitarea bluzelor până în talie sau a rochiilor prevăzute cu o curea lată. Punctul forte în aceste cazuri e de obicei bustul care ar trebui pus în valoare prin decolteuri în V sau rochii lungi care cad uşor pe corp şi care lungesc corpul şi atrag atenţia asupra bustului. O altă idee ar fi tricourile sau rochiile care se lărgesc imediat sub bust şi cad frumos pe şolduri, cu inserţii în culori închise, ori articolele de îmbrăcăminte care au modele speciale pe umeri cum ar fi o broderie, o floare sau o fundiţă. 

TinaR - Fornarina

Arătaţi-vă picioarele ajutându-vă de pantaloni scurţi sau fustiţe şi pantofi cu toc. Ar trebui evitate cizmele, pantalonii mulaţi sau blugii cu tot felul de fermoare şi capse în partea din faţă. Aceste articole nu fac decât să scurteze lungimea picioarelor sau să atragă atenţia asupra mijlocului. 
TinaR

Para - În această categorie găsim femeile cu şolduri curbate, coapse groase şi fundul bombat. Femeia pară are de obicei bustul mic, umerii înguşti şi talia subţire. Ea trebuie să atragă atenţia mai mult în partea de sus. Pentru acest lucru ar trebui să alegeţi top-uri în culori vii sau imprimeuri care să cadă puţin şi pe şolduri şi care au menirea de a accentua umerii şi bustul. Decolteurile largi sau topurile fără bretele lărgesc vizual umerii iar rochiile vaporoase sau cele tip lalea pot fi o opţiune deoarece acoperă exact partea pe care dorim să o mascăm. Dimensiunea potrivită pentru lungimea rochiei e până la genunchi sau gleznă deoarece fustele sau rochiile prea scurte atrag atenţia exact asupra şoldurilor. 

TinaR - Motel

Clepsidra - Este considerată silueta ideală de majoritatea femeilor deoarece bustul şi şoldurile au aproximativ aceeaşi dimensiune iar talia este subţire; de aici şi idealul feminin al binecunoscutelor dimensiuni 90-60-90.
Femeile cu un asemenea corp trebuie doar să caute ţinute care să le pună în evidenţă formele corpului. Topurile şi bluzele ar trebui să nu fie prea strânse în talie sau prea încărcate cu material în partea de sus. Ar trebui să existe o armonie între partea de sus şi cea de jos iar acest lucru se realizează cel mai uşor cu rochiile din tricot sau mătase care cad uşor peste curbele naturale ale corpului, păstrând bustul proporţional cu şoldurile. Decolteurile adânci sau în formă de V atrag atenţia asupra bustului şi a taliei în timp ce decolteurile largi ar mări şi mai mult partea superioară a corpului şi ar fi bine să fie evitate. 

TinaR - Top Secret

Dreptunghiul - Este silueta femeii atletice care are şoldurile, umerii şi talia de aproximativ aceeaşi dimensiune.
În acest caz picioarele sunt cele care trebuiesc puse în evidenţă sau talia prin folosirea de trucuri care să o subţieze cum ar fi curelele sau anumite inserţii în zona taliei, pantaloni cu talie înaltă, fustele creion, bluze şi tricouri care subţiază uşor talia.

TinaR

Eu mi-am descoperit forma corpului şi rochia de vară preferată de pe TinaR. 


Rochie Summer Solstice

V-am oferit câteva idei şi sugestii însă alegerea vă aparţine.
Trebuie doar să vă descoperiţi forma corpului, punctul forte şi apoi să atrageţi atenţia asupra lui astfel încât să-i faceţi pe toţi să suspine.



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...