Ne-am
dori ca atunci cand venim uneori obosite de la serviciu sa nu mai petrecem alte
ore in bucatarie pregatind cina. Cred ca de aceea s-au inventat salatele, pentru a pregati ceva rapid
si sanatos in acelasi timp.
Astazi
vin cu o idee de salata cu Fusilli Panzani 5 Vegetables combinate cu somon
afumat, boabe de porumb Bonduelle si asezonata cu un sos din iaurt grecesc si
sos de trufe.
Singurul
timp de asteptare e cat fierb pastele 5-7 minute, prin urmare in maxim 10
minute ati reusit sa pregatiti o salata delicioasa.
Aveti
nevoie de:
200
g fusilli 5 legume Panzani
4
linguri porumb boabe Bonduelle
3
linguri sos pentru paste cu trufe (se gaseste in comert, la borcanel)
150
g somon afumat
100
g iaurt grecesc (sau orice alt tip de iaurt)
1
lingura zeama de lamaie
1
lingurita sare
Se
pune apa cu sare la fiert pentru paste. Cand apa a inceput sa clocoteasca se
adauga pastele si se lasa 5-7 minute.
Iaurtul
se amesteca cu sosul de trufe si zeama de lamaie.
Somonul
se taie in cubulete.
Intr-un
vas punem boabele de porumb si somonul.
Pastele
se scurg de apa.
Se
adauga pastele peste somon si boabele de porumb si se amesteca usor.
Deasupra
se toarna dressingul cu iaurt si sos de trufe.
Daca
mai este nevoie se mai presara putina sare.
Si
gata cina... sau pranzul...depinde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu