Ingrediente:
1
piept de pui
200
g ciuperci1 ceapa
50 g unt
3 catei de usturoi
2 morcovi
1 lingurita Delikat
1 legatura patrunjel verde
Mod preparare:
Ceapa
se toaca marunt si se pune la calit in 50 g unt. Se adauga ciupercile taiate
feliute, patrunjelul tocat, usturoiul, apoi se adauga putin Delikat. Se mai
lasa pe foc aproximativ 10 minute apoi se da deoparte.
Pieptul
de pui se feliaza ca pentru snitele, se condimenteaza cu putin Delikat se se
aseaza feliile una langa alta pe a bucata de folie alimentara, fara spatiu
intre ele, dupa ce s-au scurs de apa.
Morcovul
se taie pe lung in bastonase subtiri apoi se pune peste carnea de pui. Se
adauga si umplutura de ciuperci si se raspandeste uniform.
Ajutandu-ne
de folia alimentara vom rula pieptul de pui pe lungime, obtinand o rulada pe
care o vom fixa cu ajutorul unor scobitori.
Se
aseaza rulada intr-o tava pentru cuptor tapetata cu unt, iar in jurul ei se pot
pune cartofi taiati felii.
Se
da tava la cuptor pentru 40-45 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu