Ingrediente
- 300 gr.faina
- 280 gr.zahar
- 80 gr.ulei de floarea soarelui
- 3 oua
- 250 gr.ciocolata neagra
- 180 gr. iaurt
- 130 ml sirop de menta
- 60 gr. fulgi de cocos
- 1 plic zahar vanilinat
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare
Amestecam faina cu ouale, zaharul, iaurtul, fulgii de cocos, siropul de menta, uleiul de floarea soarelui, zaharul vanilinat si praful de copt pana se obtine un aluat cu o consistenta fluida si uniforma. Taiem ciocolata cu un cutit in bucati destul de mari.
Tapetam tava de copt cu hartie de copt udata si stoarsa bine. Peste ea asezam bucatile de ciocolata, apoi turnam aluatul si nivelam suprafata.
Se lasa la cuptor 25-30 de minute, apoi se scoate si se lasa la racit in tava. Rasturnam prajitura pe un platou si indepartam cu grija hartia de copt.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o taiem in romburi sau patratele.
Tapetam tava de copt cu hartie de copt udata si stoarsa bine. Peste ea asezam bucatile de ciocolata, apoi turnam aluatul si nivelam suprafata.
Se lasa la cuptor 25-30 de minute, apoi se scoate si se lasa la racit in tava. Rasturnam prajitura pe un platou si indepartam cu grija hartia de copt.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o taiem in romburi sau patratele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu