vineri, 31 octombrie 2014

Esti și tu un mic artist?


În fiecare din noi se ascunde un artist. La mulți încă nu a fost descoperit, dar el există undeva și așteaptă să iasă la lumină. 
Nu ar trebui să-l lași prea mult să aștepte căci întunericul nu place nimănui. 

Gândește-te la pasiunile pe care le ai: îți place să desenezi, să pictezi, să faci fotografii, să coși, să te plimbi în natură sau să asculți muzică. Poate ai talentul de a transforma lucruri nefolositoare în adevărate obiecte de artă. Sau știi să împăturești un șervețel așa cum nimeni altcineva nu o face. Pictura pe sticlă e și ea o adevărată artă. Văd tot mai multe persoane care pictează icoane pe sticlă, dar poți începe cu căni, pahare sau rame pentru fotografii.
Pentru toate pasiunile tale, ascunse sau nu, încă în fașă sau în curs de dezvoltare, există Mustash.ro, un magazin online dar și offline (București) cu materiale pentru artiști și articole pentru activități creative.

Pe mine de exemplu mă relaxează cântatul. Nu pot spune că pasiunea mea îi relaxează și pe cei din jur așa că indicat ar fi să-mi găsesc o altă modalitate de a ma relaxa. Ar mai fi gătitul. Asta da, place tuturor, mai ales celor invitați la masă. Dar și când pun mâncarea în farfurie îmi place să o fac mai artistic, căci aspectul vizual duce informația direct la creier. Îmi place să cred că sunt și eu un mic artist în bucătărie.

Tot pentru relaxare, mulți aleg pictura. Ai nevoie de o pânză, care ajunge undeva la 20 lei (pentru dimensiunea 50x70), culori de ulei la 9 lei bucata și un set de pensule care poate fi în jur de 25 lei.



Prin urmare, cu maxim 100 lei îți poți exersa talentul la pictură. Ai putea avea marea surpriză să descoperi că ești chiar priceput. Dacă ai vizitat cel puțin o dată o galerie de artă ai văzut probabil că pe lângă picturi care într-adevăr te lasă cu gura căscată, sunt și unele care indiferent de poziția capului, unghiul din care privești sau imaginația bogată de care dai dovadă în alte circumstanțe, nu exprimă nimic. Pentru tine. Dar pentru un critic de artă ele au o valoare și ajung să se vândă pe bani frumoși. 
Orice talent ai avea, ai nevoie să exersezi pentru a ajunge la perfecțiune. Iar dacă ajungi să faci și bani din talentul tău, e și mai bine.
Și cum se apropie Black Friday, îți recomand să te gândești de pe acum ce talent ai vrea să dezvolți. Vizitează magazinul online Mustash.ro sau dacă ești din București pe cel din Calea Griviței nr. 37, sector 1. Săptămâna reducerilor la materiale pentru artiști începe pe 21 noiembrie și se termină pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday.

Nu te opri doar la pictură, vezi poate ai talent la olărit, sau poate ai inspirație pentru crearea de bijuterii unicat din mărgele ori la croitorie. Găsești de toate pe Mustash.ro. Și poate ajung să-ți admir creațiile pe internet sau în vreo galerie de artă!

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...