vineri, 31 octombrie 2014

Ce să-ți cumperi de Black Friday?


Au început deja să curgă atenționările cu privire la ofertele care vor fi de Black Friday. Le primesc pe mail, am primit SMS-uri pe telefon, le văd și pe rețelele de socializare; mai lipsește să primesc în poștă pliante și sunt informată din toate părțile.

Ideea e că fiecare încearcă să-și câștige viitorii clienți din timp iar atunci când va fi marea îmbulzeală trebuie să mergi la sigur; stocurile se termină repede și riști să rămâi fără ceea ce ți-ai dorit. 
Mulți așteaptă poate câte un an de zile pentru a profita din plin de oferte, alții văd ceva chiar în ziua respectivă, își dau seama că au nevoie de produsul respectiv și îl și cumpără.

Eu sunt genul care nu arunc banii pe fereastră. Nu cumpăr un produs doar pentru că e la ofertă. Îl cumpăr pentru că am nevoie de el, îmi place sau doresc să-l ofer cadou cuiva. 

Acum întrebarea care apare e: ce își mai cumpără românii de Black Friday? 
În primul rând produse pe care nu și le-ar permite în mod obișnuit și ar trebui să facă un sacrificiu financiar prea mare pentru a le achiziționa (mașini de spălat, televizoare, aparate foto, telefoane) și produse care pot părea un moft dar de Black Friday devin o oportunitate (cum ar fi ceasurile).

Aș vrea să îți vorbesc un pic de moftul transformat în oportunitate. 
Dacă mergi pe stradă și întrebi pe cineva cât e ceasul, imediat scoate telefonul și îți spune. Au dispărut și glumele de genul: Cât e ceasul?/Cât o nucă!. Și totuși sunt oameni care poartă ceas la mână. Și o fac cu o anume eleganță încât e imposibil să nu sesizezi ceasul pe care îl poartă. 

De ce spun că ceasul e un moft? Pentru că toată lumea are telefon în ziua de azi și poate afla cât e ceasul. Însă un ceas frumos nu are toată lumea. Un ceas poate fi considerat o bijuterie dacă e de firmă, îți întregește ținuta și este admirat de cei din jur. Problema cu ceasurile frumoase și de firmă e ca sunt cam scumpe. Și aici vine în ajutorul tău Black Friday care îți dă oportunitatea de a achiziționa un ceas așa cum ai văzut sau admirat la șeful tău, doamna de la bancă, tipul sexy care își plătea telefonul sau vreo vedetă la TV.

Dacă și tu vrei să transformi un moft într-o oportunitate și îți cauți un ceas, cel mai simplu e să urmărești ofertele de Black Friday de pe CautCeas.ro. Între 22 și 28 noiembrie pe CautCeas.ro  găsești cele mai tari oferte de Black Friday! 

Iar ca să îți faci o idee, urmărește prețurile la ceasurile Hugo Boss de exemplu: http://cautceas.ro/ceasuri-de-mana/hugo-boss/
Momentan sunt destul de scumpe însă de Black Friday sperăm că reducerile vor fi consistente. Dacă reducerea aplicată de Black Friday mă satisface, îi voi lua un ceas soțului sau pentru a-l oferi cadou cuiva drag.




Iar pentru mine am pus ochii pe un ceas auriu astfel încât să îmi completeze ținuta fără a fi nevoită să renunț la bijuteriile de aur: Ceas Yves Camani Auron




Tu ți-ai cumpăra un ceas de Black Friday?




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...