luni, 19 mai 2014

Dupa 15 ani...


Prin diversitatea produselor, Danone reuseste sa fie pe placul tuturor categoriilor de consumatori, oferind de 15 ani calitate, sanatate si rasfat prin iaurturile pe care ni le ofera.

Un pahar de iaurt din lapte de calitate in fiecare zi reprezinta o sursa valoroasa de proteine, calciu si fermenti lactici activi si e important pentru o alimentatie echilibrata.

Din acest motiv Danone este de ani buni si in casa mea, incepand cu iaurturile pentru copii prin gamele Danonino cu calciu si vitamina D, Actimel cu L.Casei si vitamina B6 sau iaurturile Danone Disney care sunt un bun aliat al mamelor atunci cand doresc sa ofere copiilor un desert usor facut din lapte proaspat, continuand cu Activia - preferatul meu, care prin continutul de probiotice regleaza tranzitul intestinal si este ideal pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos si terminand cu celelalte iaurturi din gama Danone (Natur, Sana, Delicios sau Iaurtul de baut) care prin diversitatea lor pot fi consumate la micul dejun, ca si gustare intre mese, in loc de cina tarzie sau la pregatirea diverselor prajituri sau mancaruri.



Bineinteles ca cei de la Danone s-au gandit la toate categoriile de varsta si la toate bugetele, scotand pe piata si iaurturi mai deosebite, cum sunt cele din gama Cremosso, Danette sau Oikos, la cei care isi doresc o dieta echilibrata cu un pret accesibil oricarui buget prin gama Casa buna si chiar si la cei care au intoleranta la lactoza sau tin post, prin gama Savia.


Odata cu aceasta aniversare de 15 ani, cei de la Danone au considerat necesara si o relansare a site-ului lor http://www.danone.ro/ care, intre noi fie vorba, era placut si inainte, insa acum parca e si mai plin de culoare si informatii.

In era digitala in care traim este absolut necesara existenta unui spatiu virtual in care sa putem regasi toate informatiile de care avem nevoie si la care in mod normal nu am avea acces.

La noul site Danone imi place faptul ca informatiile sunt sintetizate astfel incat atunci cand esti in cautarea unei informatii, o poti gasi destul de usor. Pe langa faptul ca fiecare gama de produse este prezentata destul de amplu, oferind chiar si informatii nutritionale, in noul site gasim o sectiune unde avem posibilitatea de a intra in contact cu reprezentantii danone: http://www.danone.ro/deschidedanone/ de a le adresa intrebari si de a primi raspunsuri la eventualele nelamuriri pe care le-am putea avea legat de productia de iaurt.
La fel de interesant mi se pare faptul ca odata pe saptamana portile fabricii din Bucuresti se deschid pentru cei care doresc sa vada ce se intampla in spatele iaurtului Danone, cum se fabrica, conditiile in care acesta este produs, ambalat si oferit noua spre consum.
De asemenea imi place faptul ca putem afla istoria iaurtului Danone in Romania si in lume, de la primul iaurt si pana astazi sau putem afla mai multe informatii despre campaniile in care sunt implicati cei de la Danone.


Ceea ce eu as sugera pentru noul site ar fi asocierea imaginii cu un nutritionist cunoscut care sa ofere si mai multe informatii legate de nutritie, diete, stil de viata sanatos si de asemenea o "rubrica a gospodinei" unde consumatoarele sa poate incarca retete cu iaurt, diete sau pur si simplu un loc unde sa putem interactiona intre noi, noi iubitorii de iaurt.

La multi ani Danone!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...