joi, 25 iunie 2015

COMPARATOR RCA ONLINE

In cazul în care cauți un comparator RCA online pentru a vedea cam cât te-ar costa asigurarea mașinii, trebuie să știi că pe eMAG.ro există o aplicație prin intermediul căreia poți calcula și chiar încheia o poliță de asigurare RCA care îți va fi livrată la ușă a doua zi. 

Găsești AICI comparatorul RCA care îți va genera ofertele mai multor asiguratori auto (cu variante pentru 6 și 12 luni) după ce ai introdus datele solicitate de formularul electronic.




Avantajul comparatorului online este ca poți afla simultan prețul RCA-ului de la mai mulți asiguratori (la fel ca în cazul brokerilor care îţi dau oferta de la mai multe societăţi de asigurare şi te lasă pe tine să decizi cu cine vrei să închei polita RCA), poți alege asiguratorul care oferă cel mai bun preț, cel în care ai încredere, cel cu care ai mai lucrat sau pur și simplu îl poți alege pe al doilea din listă, cum fac eu de uneori (asta ca să nu-l iau pe cel mai ieftin).

Aplicația e foarte ușor de folosit iar datele sunt generate destul de rapid. 
După ce ai ajuns în pagina unde se află aplicația (www.emag.ro/asigurari-rca) trebuie doar sa completezi datele care ți se cer în formularul electronic, e chiar extrem de simplu, găsești exemplificat în imagini mai jos:





Preţurile vor fi afişate în ordine crescătoare, de la cea mai ieftină variantă la cea mai scumpă. 



Dacă ai un card cu care obişnuieşti să achiţi cumpărăturile pe internet, poţi alege dintre variantele pentru care se solicită plata prin card, în caz contrar alege asiguratorul care îți permite să plătești cu numerar curierului în momentul în care vei primi asigurarea la ușă.



În ambele cazuri transportul e gratuit și primești pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat pe eMAG confirmarea comenzii. În plus, dacă plătești cu cardul vei primi și copia asigurării pe e-mail, asta în cazul în care vrei tu o certitudine că polița RCA a fost emisă corect.

Sfatul meu e să urmărești când sunt promoții la RCA și să-ți comanzi din timp asigurarea, chiar dacă mai ai câteva săptămâni până îți expiră cea veche. Din calendar, la pasul 3 Informații despre asigurare poți alege orice dată de început iar uneori reducerile la RCA ajung și la 15%.

La fel de simplu este și cu rovinieta, se poate comanda online de pe Emag sau E-rovinieta.ro fără a mai merge la Petrom/OMV sau de unde vă mai cumpărați rovinieta.

Drumuri bune, colegii!

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...