vineri, 27 februarie 2015

Primavara incepe cu reduceriMai este doar un pas până începe primăvara și ar fi bine să-ți faci ordine în garderobă și să te pregătești cu ținute potrivite noului sezon. 
În acest sens îți vin în ajutor cei de la Sheinside cu o promoție extraordinară: 40% reducere la sute de produe de pe blog până în data de 5 martie.

                               
Atunci când vine vorba de reduceri nu pot sta deoparte și caut și eu produse care mi s-ar potrivi, așa că am făcut o selecție cu produsele care fac parte din această promoție și care sunt pe gustul meu. 
Cine știe, poate avem aceleași gusturi...

Ce zici de această rochiță înflorată, cu spatele descoperit parțial? Este o rochie casual cu mânecile 3/4 dintr-un material ușor care cade frumos pe corp. Pentru un plus de senzualitate o porți purta cu dresuri deschise la culoare însă dacă ești mai pudică poți opta pentru cele negre de la 40 DEN în sus. Părțile laterale sunt ușor mai scurte, lăsând să se vadă exact cât trebuie din partea de sus a piciorului fără a da senzația de vulgaritate.

O găsești aici: Rochie


Poți asorta la ea o pereche de cercei veseli, colorați, în montură aurită, a căror lungime compensează pentru lipsa decolteului din față a rochiei și care atrag atenția asupra chipului.


Îi poți cumpăra de aici: Cercei


Dacă ești mai mult pe genul sport/casual, poți combina o pereche de pantaloni din denim ca aceștia:


Îi găsești aici: Pantaloni


cu un tricou cu mâneci lungi inscripționat cu mesajul pe care dorești să-l transmiți celor din jur
New-Style-Products-Sale!!!!!
40% OFF for the new items!
Seize the chance!
Ends:Mar/5! here: New-Style-Products-Sale!!!!!

Comentarii

Comment Box is loading comments...