vineri, 11 aprilie 2014

Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb


A inceput deja curatenia de primavara si asta se vede in primul rand la spalatoriile auto care au gardurile pline cu covoare spalate si intinse la uscat sau la raioanele cu produse de curatenie din magazine ori supermarketuri unde parca e mai aglomerat ca de obicei.

Dar primavara este si anotimpul cand totul revine la viata, cand noul ia locul vechiului, anotimpul achizitiilor de orice fel. 
Prin urmare ar trebui sa profitam de acest lucru, si sa renuntam la lucrurile vechi din casa pentru a le inlocui cu altele noi. 

Eu de exemplu mi-as inlocui laptopul cu unul nou, mult mai performant, deoarece cel vechi, bunul meu camarad cu care am trecut prin multe, cam da semne de oboseala. Ofertele cele mai bune le-am gasit in mediul online, pe evoMAG.ro. M-am oprit la un Lenovo IdeaPad Z500, care ofera echilibrul perfect intre performantele multimedia, are un stil impunator si un pret accesibil. Este un laptop cu design modern si echipat cu cea mai recenta tehnologie, cu un profil subtire de 25.4 mm si un finisaj neted maro ciocolatiu, care ii ofera laptopului un aspect indraznet potrivit cu performanta sa puternica. Este si usor de curatat, cu o tastatura AccuType cu un aspect modern, cu taste mai aplatizate, usor curbate, care sporesc confortul si maresc acuratetea tastarii...si ce-mi mai place sa tastez...

 Lenovo IdeaPad Z500

Nu as refuza nici un Ultrabook, preferatul meu fiind Toshiba Satellite U50t-A-10H, primul Ultrabook de 15" de la Toshiba (Intel Core i5-4200U, 15.6", Touch, 4GB, 750GB+32GB SSD, Intel HD Graphics 4400, USB 3.0, HDMI, Tastatura iluminata, Wi-Di, Win8.1 64-bit). Are o carcasa premium, din aluminiu argintiu mat si un design rotunjit, atractiv, este frumos, rezistent si potrivit in special pentru deplasari deoarece profilul sau subtire si elegant il fac usor de transportat in diplomat sau rucsac, in timp ce tastatura iluminată il face uşor de utilizat chiar si in conditii de iluminare scazută. Este dotat cu porturi si sloturi de dimensiuni normale, care permit cea mai usoară conectare, fara a avea nevoie de niciun accesoriu, are HDMI cu suport pentru 3D TV pentru televizoare compatibile 3D, astfel incat as putea vedea fisiere multimedia de inaltă calitate cu detalii naturale pe un ecran de mari dimensiuni. De asemenea, are disponibil si un cititor de carduri SD, pentru a transfera mai usor fotografiile pe laptop. Si pentru că unul din porturile USB 3.0 suportă tehnologia Sleep-and-Charge, as putea alimenta dispozitivele mobile, chiar si atunci cand laptopul este oprit. Mie mi se pare super!

Ultrabook Toshiba Satellite U50t-A-10H

Bineinteles ca mi-as lua si ceva pentru bucatarie. Fiind pasionata de gatit si pentru ca majoritatea mancarurilor imi place sa le pregatesc la cuptor, as inlocui cuptorul meu pe gaz cu unul electric de la Delonghi. Are 7 functii de coacere: convectie, traditional, grill, dezghetare, rotisor, mentinere incalzit si gratinare, cavitate emailata plata in totalitate, usa dubla din sticla, interior iluminat, timer 120 minute cu oprire automata si avertizare sonora.

Cuptor electric Delonghi EO 3285

Ar trebui sa va ganditi la ceva si pentru serviciu.
Pentru pauzele de lucru cand seful este plecat sau aveti o zi mai usoara, eu zic ca ati putea sa va imbogatiti gadget-urile de la birou cu o tableta. 

Nu as vrea sa fiu pesimista, dar nu stii niciodata daca iti este sau nu monitorizata activitatea desfasurata pe calculatorul de serviciu, si cum paza buna trece primejdia rea, pentru activitati extra servciu ar fi potrivita o tableta. Stiu ca Facebook-ul se poate transforma intr-o dependenta odata ce ti-ai facut cont, asa ca....

Tableta Lenovo IdeaTab A30004

Perfecta pentru orice joc, conectivitate rapida si completa, dispune de 3G HSPA+ ultrarapid, care permite descarcari cu pana la 42 MB pe secunda, bluetooth 4.0 care conecteaza rapid si conserva bateria si micro-USB pentru incarcare si conectarea dispozitivelor periferice. 
Ecranul HD de 7 " ofera o experienta clara si colorata de vizualizare in interior sau exterior precum si un unghi larg de vizualizare, perfect pentru a partaja continut cu un grup de prieteni, sau colegi de munca ;)
Cu o grosime de 11 mm (0,43") și o greutate de doar 345g (0,76 lb), IdeaTab A3000 are dimensiunea perfectă pentru a citi, a asculta muzică și a naviga pe web; în plus, poate încăpea cu ușurință într-un buzunar atunci când nu este utilizată.

Interesanta imi pare si Tableta Apple iPad Air, Procesor A7, IPS 9.7", 32GB Flash, 5 MP, WI-FI, iOS 7 (Argintie), incredibil de subtire si usoara. Dispune de un cip A7, wireless avansat si aplicatii deosebite pentru productivitate si creativitate - toate integrate frumos cu iOS 7.
iPad Air este imposibil de subtire, dar incredibil de solid datorita design-ului unibody din aluminiu. Acesta a scazut aproape un sfert din volumul iPad-ului din generatia anterioara, cantarind doar o jumatate de kilogram. Dar ceea ce face iPad Air cu adevarat remarcabil este faptul ca da dovada de mai multa putere si randament intr-o carcasa eleganta. 

Tableta Apple iPad Air

In timp ce cititi acest articol, ati putea beneficia si de un masaj la picioare cu un mini aparat de masaj care mai e si la reducere in aceasta perioada, asa ca: spor la cumparaturi!

Mini - aparat masaj pentru picioare Beurer FM16
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...