sâmbătă, 12 aprilie 2014

Cum poti aduce in casa primavara de afara


Iubesc natura si daca as putea as trai doar in mijlocul ei. 
Mi-ar placea ca dimineata sa-mi ciripeasca pasarelele la ureche, vantul sa-mi sufle lin in par, aerul curat sa-mi mangaie pielea iar verdele ierbii sa-mi incante ochii. Din pacate sentimentul nu e reciproc si din cand in cand natura isi arata supararea prin fenomene care nu prea imi sunt pe plac: ploaie, vant, ninsoare, vreme mohorata, schimbari bruste de temperatura. 
Daca stam bine sa analizam, natura se comporta la fel ca oamenii. Nu suntem mereu veseli, zambitori si binedispusi. Avem si episoade de tristete, lacrimi, disconfort, furie, extaz sau melancolie.
Din fericire exista o metoda de a aduce frumusetea naturii si aerul proaspat al primaverii direct in casele noastre prin intermediul Artdecozone.ro, o echipa dinamica de artisti formata mai ales din tineri cu idei originale dornici sa le aplice in cele mai interesante amenajari interioare.

Amenajari garsoniere

Pentru ca si designul interior se aliniaza la noile tendinte in materie de tehnologie, cei de la Artdecozone realizeaza si proiecte de design interior 3D, un proiect creat pe calculator cu care poti vedea in detaliu fiecare coltisor al viitoarei tale locuinte, astfel incat sa se poata concretiza amenajarile interioare, mobilierul la comanda, combinatiile de finisaje (alegerea perdelelor si draperiilor, a tapetului, usilor sau parchetului).

Design 3D

Proiectul de design 3D este unic pentru fiecare in parte, se contureaza din felul fiecaruia de a fi, cuprinde lucruri care ne plac, care ne inspira si pe care le dorim in caminul nostru. Toate acestea sunt presarate cu design, responsabilitate financiara, experienta functionala si practica astfel incat sa rezulte cel mai potrivit camin pentru fiecare in parte.

Locatia nu este o problema. Cei de la Artdecozone au lucrari si clienti multumiti in toata tara.

Artdecozone.ro este un atelier care ofera servicii de design all inclusive pentru cei care vor sa isi amenajeze locuinta (proiect-amenajare-mobilare-decorare), prin urmare, daca doriti profesionalism, apelati la profesionisti!




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...