miercuri, 19 august 2015

Jocuri online pentru mici si mari



Copiii adoră desenele animate și joculețele iar noi adulții ne dorim ca prin joacă, cei mici să dobândească și anumite cunoștințe, să-și îmbunătățească anumite abilități sau chiar să numere sau să învețe literele. Există numeroase joculețe care pot fi jucate absolut gratuit pe telefon, tabletă sau PC și care sunt menite nu doar să-i țină ocupați pe cei  mici cât timp noi ne facem treaba, cât și să-i învețe prin joacă lucruri pe care le-ar învăța mai târziu la școală.

Pentru timpul liber al copilului tău, alege să se joace inteligent. Încearcă să renunți la jocurile violente cu bătăi, împușcături sau curse de mașini și caută câteva joculețe cu personaje din desene animate, joculețe de logică, cu animăluțe sau în care trebuie să-și folosească imaginația pentru a construi ceva sau a descoperi lucruri noi. 

Dacă nu știi de unde să începi căutările, trebuie să afli despre xjocuri.com, un portal care adună numeroase jocuri flash dar și unity 3D de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Aceste joculețe sunt absolut gratuite și grupate pe categorii în banda din partea stângă a site-ului. 


Eu am avut o curiozitate legată de jocurile cu politică și am intrat să văd ce „personaje celebre” pot să înving, măcar virtual.


Am fost puțin ocupată, dar măcar m-am destresat complet ...


Bineînțeles că pentru copii sunt alte joculețe, adecvate vârstei și recomand jocuri cu personaje din desenele lor preferate de pe Disney Junior, Cartoon Network, Nickleodeon, Kids sau la ce canale se mai uită cei mici. 
Dacă micuțul urmărește Nickleodeon și e fan SpongeBob, găsești aici câteva jocuri noi cu SpongeBob și poate sorta haine sau spăla vase alături de personajul său preferat. 

Dacă alegi alte jocuri cu pești, de exemplu, poți opta pentru un joculeț interesant cu Nemo și numerele ascunse (în mod sigur copilul tău a văzut desenul animat cu Nemo)



Regula jocului e simplă: trebuie să dai click pe numerele care se văd în fundal. Acestea se vor bifa automat și în banda de jos, iar trecerea la următorul nivel se va face în momentul în care s-au bifat toate numerele. Acest joc stimulează simțurile și inteligența copilului, îi crește viteza de reacție (fiind un joc contra cronometru), învață să aibă atenție distributivă (în momentul în care a bifat un număr, deja se uită după următorul) și toate acestea alături de personajul său preferat.



Ți-am stârnit interesul? 
Tu ce joc ai dori să joci?

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...