miercuri, 5 august 2015

Albul, element principal în decor


Albul este alegerea multor persoane atunci când vine vorba de design interior. Chiar dacă sunt și persoane care atunci când își decorează locuința aleg tot felul de culori pentru pereții lor, eu voi fi întotdeauna de părere că albul nu se demodează niciodată și, așa cum spun și cei de la Designist.ro, albul reprezintă acea simplitate sofisticată, care așteaptă să fie personalizată de texturi și accente.

Proiect de amenajare din București, semnat Laboratorul de Arhitectură Designist

De ce îmi place mie albul atunci când vine vorba de pereții locuinței mele?

Albul poate fi combinat cu orice culoare. Îți poți redecora casa în fiecare anotimp doar schimbând pernuțele de pe canapea sau draperiile. Poți alege tonuri pastelate toamna și culori vii primăvara, păstrând ani la rând același alb pe pereți. Astfel nu vei ajunge niciodată să consideri monotonă propria locuință.

Avantajul unui perete alb se vede și atunci când acesta are nevoie de o reparație. Este mai ușor să aplici alb peste reparație decât să potrivești culoarea cu care a fost inițial vopsit peretele.

Un perete alb poate fi startul pentru ceva spectaculos dacă ai un pic de imaginație. Poți aplica un sticker decorativ sugestiv pentru personalitatea ta cu un mesaj motivațional sau o imagine, poți picta ceva pe unul din pereți sau poți improviza câteva rafturi răzlete pe care să așezi diverse obiecte. Dacă ești pasionat de artă, poți pune tabloul preferat pe un perete alb. Toate privirile vor fi ațintite asupra lui. 

Îmi place albul și în bucătărie deoarece inspiră curățenie dar și clasic iar cum buncătăria mea este cam micuță, albul este perfect deoarece creează impresia de spațiu datorită amplificării luminii care cade pe pereți.


Ca decorul să rămână fresh și alb mult timp, specialiștii recomandă să mergi pe o vopsea de calitate cum ar fi vopseaua Spor Max One de la Policolor: este ultralavabilă, rezistă la minimum 1.000 de cicluri de spălare, este elastică, adică se aplică ușor pe perete, timpul de uscare este de o jumătate de oră iar cu un litru acoperi între 12 și 14 metri pătrați. 


Spor și inspirație!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...