marți, 31 martie 2015

Vegeta cauta Ambasador





Creată în urmă cu peste 50 de ani, inspirată din tradițiile culinare ale vestitei bucătării mediteraneene Croate, Vegeta a apărut în lume pentru a fi un ajutor de nădejde pentru gospodinele care doresc să ofere familiei bucate gustoase și mâncăruri care vor rămâne întipărite în memoria gustului pentru mult timp.

Vegeta a fost pentru o lungă perioadă secretul cu care marii bucătari își asezonau mâncărurile dar gustul său a ajuns să fie cunoscut astăzi în 40 de țări alături de carne de orice fel, fructe de mare, supe și ciorbe, salate, paste, orez sau legume în diverse combinații.

Este printre cele mai puternice branduri de adaosuri universale pentru mâncare din lume și nu avea cum ajunge în această categorie dacă nu era recomandată de calitatea ingredientelor și puterea de a da un gust deosebit oricărui fel de mâncare.



Sunt sigură că ai auzit și tu de Vegeta, poate ai văzut-o prin bucătăria mamei sau a bunicii, în mod sigur ai auzit și despre controversele legate de orice fel de adaos universal pentru mâncare, cum că n-ar fi bun și ar conține câte și mai câte. Eu am învățat să citesc etichetele produselor pe care le cumpăr și am descoperit de ceva timp Vegeta Naturella, un produs fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără adaos de arome și coloranți artificiali și cu procent mai mare de legume de 30% comparativ cu 15.5% cât conține Vegeta clasic.


Ideea e că nu m-am apucat să scriu pe blog despre Vegeta doar pentru a-ți aminti de produsul lansat în urmă cu peste 50 de ani. Cei de la Vegeta sunt în căutarea unui blogger oficial Vegeta, un fel de ambasador care va fi implicat în tot felul de chestii care pentru noi bloggerii sunt mereu binevenite. 



Te întrebi ce ar putea face un blogger oficial Vegeta? În primul rând găzduiește bannere cu câștigătorii concursului organizat pe Facebook (cel cu rețeta iubirii, sunt premii multe și frumoase, îl găsești aici: www.facebook.com/VegetaRomania), va coordona o campanie de suflet în care va fi gătită o masă delicioasă pentru copiii unui centru de plasament (cred că aștept momentul asta de o viață), va posta două articole pe blog legate de experiența ca blogger oficial Vegeta și va fi anunțat pe pagina de Facebook Vegeta ca Blogger Oficial, toate acestea aducându-i notorietate, vizite, viitori cititori și o extrem de mare mulțumire sufletească. 
A, și cireașa de pe tort este simbria de 550 Euro care dacă ar fi să ajungă la mine s-ar transforma într-o altă masă delicioasă pentru copiii unui centru de plasament din Suceava căci în zona asta cam greu ajung ajutoarele de la Capitală.


Una peste alta, mi-ar face o deosebită plăcere să devin blogger oficial Vegeta, să încerc rețete culinare noi pe care să le împărtășesc cu cititorii blogului, să susțin o cauză nobilă și blogul meu să fie asociat, chiar și pentru o lună, cu un brand de renume al industriei alimentare.


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...