marți, 12 august 2014

Luminaza-ti casa cu Smart Lighting



Lumina este unul dintre elementele cheie care transforma casa in acasa. Iluminatul corespunzator va permite sa duceti la bun sfarsit sarcinile zilnice, sa va simtiti confortabil si in siguranta si sa va bucurati de intreaga locuinta in toata splendoarea ei. Fiecare camera insa are nevoie de lumina generala dar si de unele accente specifice care sa ii dea unicitate.


Va prezint cateva idei de retinut pentru momentul in care veti realiza importanta luminii in propria locuinta si veti decide ca o simpla aplica nu e suficienta pentru a va lumina o intreaga camera.

Folositi-va de lumina si obiectele decorative pentru a crea o prima impresie. Puteti incepe cu un candelabru de efect in living. Insa trebuie sa aveti grija la dimensiunea camerei. Daca aveti o incapere mai mica, un candelabru prea mare poate strica totul. In schimb pentru o camera mare sunt recomandate candelabrele cu multe brate si o lumina mai puternica pentru a acoperi intreaga suprafata.


Candelabru ACCADEMY SP5

Candelabru PAVONE SP6

Gasiti mai multe modele interesante pe Smart Lighting.ro, un site ce comercializeaza corpuri de iluminat pentru toate buzunarele si gusturile. Pe langa candelabre, aici mai gasiti: lustre, plafoniere, aplice, lampadare, veioze sau spoturi. 

Veiozele pot fi o alegere inspirata, atat pentru decor cat si pentru utilitatea lor atunci cand doriti sa cititi sau sa desfasurati o alta activitate fara a-i deranja pe cei din jur. Pe Smart Lighting gasiti veioze cu design modern dar si clasice, futuriste sau cu cristale.

Veioza HAPPY-10 TL1 BIG ORO

Veioza MAPA MAX TL1 D40

Veioza cristal BOHEMIA LUX S31 006/05/1-A

Holurile si scarile au nevoie de o lumina buna pentru siguranta. O lumina difuza va transmite nesiguranta si va obosi ochiul care va face eforturi pentru a distinge eventualele pericole reprezentate de scari, ghivece cu flori sau obiecte decorative pozitionate de obicei aici. Puteti opta pentru aplice in hol. Nu ocupa mult spatiu, ofera suficienta lumina si puteti gasi tot felul de modele care sa va satisfaca gusturile:


 Aplica MAJOR 22-27842 CANDELLUX

Aplica MARTINA 505/1 BEJORAMA

Nu uitati de lustre. Indiferent de marime, model, culoare, o lustra e cea care parca vegheaza asupra intregii camere. Ne putem juca cu alte lumini proiectate asupra unor obiecte decorative, tablouri, colectia preferata de carti sau biroul insa o lustra bine aleasa poate da o alta lumina camerei. Tot pe Smart Lighting gasiti cateva modele interesante, la preturi foarte bune.

Lustra AUDI-80 SP5

Lustra CANDELLUX KOKON ZIELONY 70-16976 la 34 lei

Alegeti cea mai buna lumina de la Smart Lighting, furnizorul cu cele mai frumoase corpuri de iluminat, candelabre, lustre sau veioze.







Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...