duminică, 10 august 2014

Calitate germana in amenajarea interioara



Nu cred că există o clădire pe acest pământ unde să nu existe uși. De la case, la apartamente, clădiri şi depozite, ușile sunt folosite peste tot. Ele apar sub diferite mărimi, forme și modele. Cu toate acestea, scopul pe care îl deservesc este acelaşi: oferă siguranţă şi protecţie împotriva hoţilor, animalelor sau condiţiilor climaterice dar şi un design deosebit locuinţei, în cazul uşilor de interior.

Uşile sunt o caracteristică extrem de importantă a oricărei construcții și datorită funcției, mărimii și localizării vor reprezenta de cele mai multe ori punctul principal de atracţie. Din această cauză este extrem de important ca uşile să aibă un design de înaltă calitate, să fie de durată şi să servească scopului propus.  

Cu toţii căutam calitate atunci când achiziţionăm ceva nou. In ceea ce priveşte uşile de interior, calitatea ne este oferită de Exclusive Doors.
Chiar dacă la o primă vedere, alegerea unei uşi pare un lucru simplu, în realitate acest lucru necesită cunoaşterea unor ponturi care vor face ca achiziţia unei uşi să nu stârnească regrete mai târziu. Găsim peste tot oferte care de care mai tentante însă atunci când achiziţionăm o uşă trebuie să ne gândim că ea va fi acţionată de câteva ori pe zi, va fi văzută de mai multe persoane şi va fi elementul care deschide sau închide o cameră, primul sau ultimul impact vizual care în mod sigur va rămâne întipărit pe retina celui care o acţionează.
Atunci când analizezi ofertele de uşi trebuie să ai în vedere câteva aspecte:
- optează numai pentru producători recunoscuţi pe piaţa internaţională, cu mulţi ani de experienţă deoarece experienţa se clădeşte in timp iar un producător nou nu se va ridica niciodată la nivelul unuia cu zeci de ani de experienţă în spate;
- cumpără numai produse originale şi numai de la distribuitori autorizaţi; Exclusive Doors comercializează uşi de interior produse de Grauthoff, producător de top din Germania cu peste 65 de ani experienţă în fabricarea uşilor de interior;
- alege un design modern, în tendinţele actuale. Dacă nu ai încredere în propriul simţ estetic, apelează la un designer de interior;
- alege finisajul uşilor în funcţie de finisajul pardoselii şi al mobilierului;
- alege materiale şi finisaje de calitate, rezistente în timp la factorii de mediu, factorii mecanici şi pe care nu rămân vizibile amprentele digitale inestetice;
- nu urmări "preţul cel mai mic"; de obicei acest lucru echivalează cu o calitate scăzută.

Acum că ai găsit furnizorul potrivit, urmează să faci alegerea corectă în ceea ce priveşte uşa pe care doreşti să o achiziţionezi. Uşile deţin un rol important în amenajarea interioară, prin urmare trebuie acordată o atenţie deosebită atunci când alegi uşa sau uşile care îţi vor înfrumuseţa sau utila locuinţa.
La Exclusive Doors găseşti atât uşi de interior cât şi de exterior.
În ceea ce priveşte uşile de interior poţi opta pentru uşi cu furnir natural, uşi albe, vopsite, uşi laminate CPL sau uşi din sticlă securizată.



Primul pas este sa alegi tipul de uşă pe care îl doreşti: din lemn sau sticlă; lemnul este un material natural unic şi mai modern ca niciodată, prin urmare uşile din lemn nu se vor demoda odată cu trecerea timpului.
Pe Exclusive Doors gaseşti modele clasice şi moderne de uşi furniruite, uşi albe de interior HGM Pur Weiss şi uşi laminate din noua colecţie ASTRA CPL de la popularul alb şi reproduceri excelente ale lemnului, la culori uni moderne.







Dacă în schimb alegi sticla, poţi opta pentru o uşa dublă batantă, o uşa cu model satinat pe sticlă mată, o uşă cu model din furnir natural pe sticlă clară, diferite elemente metalice aplicate pe sticlă satinată sau orice alt model îţi este pe plac. Le găseşti pe toate aici: http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior/sticla



Mai urmează să stabileşti modelul (foaie de uşă plină sau decupată), finisajul (laminat CPL, furnir natural sau vopsită) şi tipul de furnir (dispus vertical sau orizontal).

Acestea fiind spuse, îţi doresc amenajare plăcută şi inspirată!





Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...