marți, 3 iunie 2014

Diamonds are a girl's best friend


Diamonds are a girl's best friend!
Mare dreptate avea autorul versurilor interpretate cu atâta maiestrie de Marilyn Monroe.

În primul rând cel mai bun prieten este cel care te ascultă fără să te judece şi ai atât de multă încredere în el încât îi poţi destăinui cele mai mari temeri, cele mai puternice şi pasionale iubiri, dezamăgiri sau visuri, fără teama că va dezvălui unei alte persoane gândurile tale sau că te va judeca pentru ceea ce ai făcut, spus sau gândit.
Pentru mine nu există o persoană căreia să-i pot spune absolut orice. Mai devreme sau mai târziu tot te va judeca sau va dezbate subiectul cu cineva care chiar dacă nu te cunoaşte îşi va da cu părerea de parcă ar avea vreun drept asupra ta şi a vieţii tale.

În al doilea rând, cel mai bun prieten e cel în compania căruia nu ajungi să te simţi inferior ci mergi cu mândrie ştiind că eşti admirat sau admirată, după caz. În cazul nostru al femeilor e o chestie de orgoliu feminin, o necesitate şi o dorinţă permanentă de a fi în centrul atenţiei sau dacă nu, măcar prin apropierea lui.

Nu te-ai confruntat niciodată cu situaţia în care cea mai bună prietenă să vrea să ieşiţi la plimbare sau la un film iar la întrebarea : "Cu ce te imbraci?" să răspundă: "Aaa, păi cât mai lejer şi natural" şi când v-aţi întâlnit ea să fie super sexy şi tu în blugi, tricou şi nemachiată?
Cred că la asta s-a gândit iniţial şi cel care i-a scris versurile lui Marilyn când a spus că diamantele sunt cea mai bună prietenă a unei fete.

Sunt preţioase, delicate, lucrate manual cu atâta dragoste, te scot în evidenţă oriunde ai fi şi dacă ai un moment în care vrei să vorbeşti cu cineva, te ascultă strălucind cu toate faţetele.


Inele cu Diamant Solitaire

Eu chiar nu am văzut diamant vorbind, deci secretul tău e în siguranţă!

Prin urmare dacă sunteţi în căutarea celui mai bun prieten puteţi să le faceţi o vizită celor de la Royal Diamante. Aici puteţi găsi numeroase modele de inele cu diamante, verighete, inele de logodna, cercei, pandative sau brăţări din aur alb, aur galben sau platină.
Produsele sunt fabricate in Anglia si vin cu certificări. 
De asemenea Royal Diamante oferă o garanţie de returnare a banilor de 30 de zile şi garanţie de 5 ani pentru fiecare produs. 
În cazul în care doriţi să vă imaginaţi cum ar sta pe propriile mâini o asemenea bijuterie, trebuie sa aflaţi ca aproape toate produsele au si câte un clip în care sunt prezentate pe mână. 



Întregul proces de fabricare al unui asemenea inel este fascinant de urmărit şi vă invit sa o faceţi, poate astfel veţi aprecia mai mult o bijuterie atunci când o primiţi sau veţi acorda atenţia cuvenită atunci cand sunteţi în căutarea bijuteriei perfecte pe care doriţi să o oferiţi.

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...