marți, 27 mai 2014

Tu de ce ai cumpara servicii de pe microjoburi.ro?


Fiecare a visat cel putin odata cu ochii deschisi la: cum ar fi daca... daca as avea o mica afacere, sau una mai mare (depinde de partea corpului dominanta: picioarele pe pamant sau capul in nori), daca nu as mai fi nevoit sa accept bani de la parinti, daca as putea plati eu consumatia tuturor atunci cand ies in oras cu prietenii (cum ar fi sa avem asa un prieten?), daca mi-as permite si eu o masina, cat de mica (adevarata, bineinteles), de o casa nici nu mai zic, dar macar sa nu ducem grija chiriei ... daca, daca si iar daca...
Insa atunci cand urmezi o facultate (alteori chiar si pe a doua) si tot intampini dificultati in a-ti gasi de lucru, e clar ca trebuie sa incepi de undeva.

In acest sens a aparut  www.microjoburi.ro, un portal creat pentru cei care vor sa munceasca, dar si pentru cei care cauta forta de munca pentru activitati complexe, de la advertising, babysitting, meditatii, tehnoredactare, traduceri, grafica, cadouri personalizate, plimbat animale de companie, creare site-uri web sau promovarea afacerii.


Realizatorul acestei platforme, Laurentiu Matache, spune ca ideea proiectului i-a venit prin 2011, atunci cand a aflat despre conceptul fiverr, un marketplace cu servicii de 5 dolari. I s-a parut interesanta ideea si a adaptat-o pietei romanesti si astfel s-a creat un loc pentru cei care cauta si pentru cei care ofera.

Platforma e simpla si aerisita, usor de utilizat si o sursa inepuizabila de microjoburi care pot fi prestate sau contractate, depinde de care parte a baricadei se afla cei care viziteaza site-ul.


Mai concret, pe acest site iti faci cont sau te loghezi cu Facebook apoi incepi sa cauti ceea ce ai nevoie sau publici ceea ce stii tu sa faci si esti dispus sa faci pentru suma minima de 50 Ron. Nu este o suma mare, prin urmare nici activitatea desfasurata nu trebuie sa fie una care sa te stoarca de energie. Anunturile postate sunt extrem de variate, in functie de categoria in care se incadreaza, insa cele mai multe anunturi pot fi gasite in sectiunea de redactare si traduceri, asta poate si din cauza faptului ca in ziua de azi majoritatea tinerilor dispun de un computer in casa si daca mai stiu si una sau doua limbi straine e si mai bine.


 De ce cred eu ca e bine sa cumperi servicii de pe microjoburi.ro?

1. In primul rand pentru a ajuta tinerii aflati la inceput de drum care au ales sa nu-si paraseasca tara si sa devina baby-sitteri, ospatari sau asistenti medicali in Anglia, sa-si rupa spatele pe santiere sau sa ingrijeasca batrani prin Italia sau sa culeaga capsuni prin Spania, chiar daca au terminat o facultate sau au o pregatire intr-un anumit domeniu. Majoritatea celor inscrisi ca prestatori in platforma sunt studenti in cautarea unui venit suplimentar care au ales sa desfasoare activitatile la care se pricep sau care le fac placere, prin urmare esti sigur ca apelezi la un iubitor de animale pentru a-ti plimba catelul sau a avea grija de el cat esti plecat de acasa.

2. Costul serviciilor oferite este fix, mentionat clar de la inceput: 50 Ron. Acesta poate creste usor in functie de serviciul prestat. Diferenta consta in ceea ce este dispus sa faca ofertantul de banii acestia. Daca dispui de rabdarea necesara si cauti mereu chilipiruri, poti cauta acelasi serviciu oferit de mai multe persoane la acelasi pret dar cu un avantaj pentru tine, adica o persoana iti poate aduce 6000 like-uri din toata lumea la pagina ta de Facebook sau poate aduce 500 like-uri targetate din Romania pentru aceeasi pagina.
Pentru pasionatii de concursuri care trebuie sa adune like-uri la o poza, tot microjoburi.ro este solutia: sunt persoane care pentru 50 Ron iti aduna 1200 like-uri la o poza pe parcursul mai multor zile. 

3. Rapiditatea cu care se gaseste solutia la ceea ce ai tu nevoie, este unul din atuurile acestei platforme. Ofertantul stipuleaza inca de la inceput perioada in care poate onora comanda ta/presta serviciul; in general aceasta perioada este cuprinsa intre 24 si 48 de ore.

4. Ai acces la opinia altor utilizatori si astfel iti poti face o parere despre cei care si-au oferit serviciile pe aceasta platforma. Ramane la latitudinea ta sa alegi persoana potrivita pentru ceea ce ai nevoie.

5. Siguranta platilor online prin card bancar sau transfer bancar
Pentru un microjob cumparatorul plateste minim 50 RON direct in contul platformei microjoburi.ro. Procesarea de plati cu card bancar este un serviciu oferit de mobilpay.ro, un tert autorizat si specializat in acest domeniu iar tranzactiile sunt securizate. 
La fel se intampla si in cazul transferului bancar, cumparatorul va vira pretul microjobului direct in contul bancar al platformei microjoburi.ro.

6. Varietatea de servicii
Pentru iubitorii de animale, se gasesc solutii precum persoane care sa plimbe animalele de cateva ori pe saptamana, sa aiba grija de ele in week-end sau sa le perieze o data pe saptamana.
In categoria cadouri, gasesti cele mai inedite oferte: de la persoane care compun poezii la cerere, la cei care realizeaza papioane sau tricouri personalizate iar pentru cei care doresc sa-si mareasca numarul de vizitatori pe site exista persoane care pentru 50 Ron pot aduce 20.000 vizite site-ului.
Domeniile sunt atat de variate incat e imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti sau sa ai ceva de oferit lumii si sa nu te incadrezi undeva.

7. Platforma este ideala pentru cei care nu au timp sa caute un traducator pentru articolele necesare lucrarii de licenta de exemplu, sau sa o tehnoredacteze, care sa lucreze rapid si la un pret decent, fie nu cunosc pe nimeni care le-ar putea plimba cainele atunci cand sunt la intalnire cu prietena care nu prea e iubitoare de animale, pentru cei timizi care prefera sa rezolve din spatele tastaturii anumite lucruri sau pentru cei care s-au saturat de stat la cozi pe la diverse institutii ale statului.

Prin urmare daca esti deja freelancer sau vrei sa incepi de undeva, faci ceva deosebit si vrei ca si altii sa se bucure de ceea ce faci sau pur si simplu iti place sa calci rufele altora, iubesti copiii si sa ai grija de ei ori vrei sa-ti faci un blog precum al meu unde sa scrii vrute si nevrute sau sa arati lumii ce bunatati ai mai gatit in ultima vreme, te invit sa accesezi https://www.microjoburi.ro, platforma generatoare de solutii. 

Exista o solutie pentru fiecare!




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...