sâmbătă, 12 aprilie 2014

Un somn placut poate incepe cu un click


Exista trei lucruri fara de care nu am putea supravietui: aerul, hrana si odihna. Asa am fost construiti, asa functionam. Daca aerul este dat tuturor in egala masura insa majoritatea nu stiu sa il aprecieze (sau nu doresc acest lucru, fiind un bun comun) si asistam pasivi la intoxicarea si poluarea aerului pe care tot noi il repiram, cand vine vorba despre hrana si odihna, aici noi suntem propriul factor decisiv. Mancam ce ne place (sau ce avem) pentru ca organismul are nevoie de hrana pentru a supravietui. Dar are nevoie si de energie, iar aceasta energie o obtinem prin odihna. 
Somnul este modul nostru de a ne reincarca bateriile, si fiecare alege modul in care prefera sa-si incarce aceste baterii pentru o functionare oprima. Poti alege sa le inlocuiesti cu unele ieftine dar care iti vor oferi un somn de calitate o perioada scurta de timp, apoi va trebui sa le schimbi. Poti alege unele mai scumpe (daca iti permiti) dar intr-un final tot va trebui sa le schimbi, sau poti alege acumulatori care te vor tine o viata iar singura ta grija este sa ii pui la incarcat din cand in cand.

Din punctul meu de vedere, cele mai bune saltele sunt cele de la Salterra.ro. Ele sunt "acumulatorii"din viata mea care imi dau energie pentru a doua zi. Alegerea unei saltele de calitate reprezinta solutia pentru un somn odihnitor. 


Saltea Argento Memory4 sleep Comfort 21cm

Salteaua Argento Memory4 combină tratamentul inovativ antibacterian, bazat pe capsule de argint cu senzatia mătăsoasă la atingerea materialului oferita de ultimele tehnologii cu silicon. Te sustine perfect indiferent de felul în care dormi şi indiferent dacă, peste noapte, îţi schimbi poziţia de 9 sau de 99 de ori. Salteaua Argento Memory4 este promisiunea unui somn sanatos si relaxant.

Somnul este esential pentru sanatatea noastra. Putem dormi pe orice saltea, dar nu pe oricare ne putem odihni cu adevarat. Investind intr-o saltea de calitate, investim in sanatatea noastra si a familiei noastre.



Cele mai odihnitoare saltele mi se par cele din spuma cu memorie. Este o inovatie in materie de saltele ce inlocuieste vechea "tehnologie" a saltelelor cu arcuri. Sunt caracterizate prin fermitate perfecta si stabilitate pentru un somn de calitate. Ofera o sustinere corecta a coloanei vertebrala si te ajuta sa iti recapeti energia dupa o zi obositoare. 

Saltea Yale Firm Pikolin 25cm

Salteaua Yale Firm Pikolin de la Salterra.ro are o tesatura stretch, foarte moale cu tratament Sanitized®, care elimina si previne acarienii, este matlasata pe ambele fete cu Viscofoam® si Conforcel® de diferite densitati creand astfel o senzatie de relaxare continua, ce se adapteaza usor formei corpului in timpul somnului. Nucleul este realizat din spuma superioara Confortcel® care are o mare capacitate de revenire si ofera suportul necesar pentru o baza de somn echilibrata. Viscofoam-ul este un material vasco-elastic, sensibil la caldura si care se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund. Stratul Viscofoam reduce punctele de presiune si permite pastrarea pozitiei de dormit neschimbata o perioada mai lunga de timp. Reducerea nevoii de mișcare in timpul somnului favorizeaza perioade mai lungi de somn netulburat, restaurator.

Avem nevoie de odihna asa cum avem nevoie de aer, de apa si hrana. Dormim o treime din viata si stim ca alegerea unei saltele de calitate reprezinta solutia pentru un somn odihnitor. 


Saltea Memory7 - sleep Comfort 25cm

Combinatia diferitelor densitatiti de Green Foam din salteaua Memory7 creaza o senzatie de odihna progresiva si ofera confortul necesar indiferent de postura adoptata in timpul somnului. Cei 7cm de Green Therm Memory Foam, material vascoelastic care se adapteaza la temperatura corpului si reduce nevoie de schimbare a pozitiei in timpul somnului, permit o odihna profunda. Puteti astfel scapa de durerile de spate iar miscarile partenerului in timpul noptii nu vor mai deranja.
Are mijloc dublu din spuma: este moale pe o parte si tare pe cealalta. Nu trebuie decat intoarsa pentru a beneficia de un alt nivel de confort. Partea moale este asigurata de combinatia ideala intre 7cm de material vascoelastic Green Therm Memory Foam si 3cm de spuma super elastica Green Form High Density. Cealalta parte este superortopedica, mai rigida, gratie spumei indeformabile de 13cm Green Foam cu structura celulara deschisa care permite o aerisire excelenta si ofera un mediu uscat si igienic pentru dormit.
Cei de la Salterra.ro comercializeaza si saltele pentru copii. Acestea au fost facute cu un bloc de latex și umplutură 100% fibre de poliester, special create pentru ca cei mici sa doarma bine. Sunt caracterizate prin fermitate si adaptabilitate la nevoile copiilor corespunzatoare fiecarui stadiu al dezvoltarii lor. Au o husa detasabila si tratament igienic total impotriva bacteriilor, ciupercilor si acarienilor.

Saltea bebe LATEX PIKOLIN 10cm

Cum iti asterni, asa dormi!
Eu zic sa va aranjati lenjeria preferata pe o saltea de buna calitate si va doresc SA DORMITI BINE!
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...