joi, 17 aprilie 2014

Un fashion trend pe care l-as lansa primavara asta: N.V.A.


Atunci cand cunosti pe cineva si incep sa se infiripe sentimente din ce in ce mai puternice, incepi sa te gandesti la momentul in care vei pasi alaturi de el spre altar. De preferat ar fi sa faci acest lucru o singura data in viata, cu marea iubire. Rochia alba de mireasa vine la pachet cu superstitii legate de ceea ce trebuie sa poarte mireasa in ziua nuntii pentru a avea noroc in casnicie: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat. 
Eu as lansa un fashion trend primavara aceasta: N.V.A: Nou-Vechi-Albastru. La partea cu impumutatul prefer sa renunt pentru ca in materie de imbracaminte nu obisnuiesc sa imprumut insa ceva nou si albastru chiar mi-ar trebui in garderoba.



De vechi suntem cam plictisite; fiecare are in garderoba haine de care pur si simplu nu se poate desparti si care au fost in centrul atentiei cateva sezoane in urma. Dar ele pot fi reinventate, pot fi asortate cu alte articole noi, pot fi accesorizate sau pot fi modificate astfel incat sa aduca din nou frumusetea unei tinute.
Pentru partea cu noul si albastrul, va invit pe site-ul Glittio.ro unde puteti alege dintre sute de produse pentru femei, barbati si copii.





Indiferent de sezon, rochiile sunt un must-have in garderoba oricarei femei. Din sutele de modele de rochii disponibile online in oferta Glittio.ro, cu siguranta veti gasi rochia dorita pentru o tinuta impecabila. Aici gasiti de la rochii casual, de zi pana la rochii adecvate unei tinute cocktail, rochii office sau rochii elegante, pentru evenimentele speciale din viata voastra. 
La Glittio.ro gasesti branduri exclusive, la cel mai bun pret garantat.

www.glittio.ro
Cumperi online, rapid si usor. Rochii unice, seducatoare si la un pret exceptional. 
Pe langa rochii gasiti si articole de lenjerie, pijamale, tricouri, bluze, camasi, tunici, fuste, pantaloni, sacouri sau costume de baie.


Glittio.ro - Happy Shopping Online !

Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...