miercuri, 16 aprilie 2014

Un fashion trend pe care l-as lansa primavara asta: culoare, foarte multa culoare


Iubesc primavara si primele raze de soare care incalzesc pamantul. Poate si din cauza ca sunt nascuta primavara am ajuns sa iubesc acest anotimp. Iarna sunt precum ursul in hibernare, vara ma feresc de caldura excesiva iar toamna mohorata imi da o stare de leneveala. La prima adiere de vant primavaratec corpul meu incepe sa vibreze, sa revina la viata, sa traiasca cu adevarat. Verdele primaverii, orice pala de caldura si ciripitul pasarelelor ma fac sa ies din casa si sa ma bucur de natura. Dar nu o pot face oricum, ci cu imbracamintea potrivita pentru ca primavara e sezonul cand hainele groase dispar si in locul lor apar cele subtirele care vor fi vedeta 3 anotimpuri. 
Rochie mini - Intimidea Kamila - fucsia/lime/blu

Bineinteles ca la inceput de sezon garderoba trebuie schimbata. Chiar daca nu facem acest lucru in totalitate pentru ca uneori ne e greu sa ne despartim de anumite piese vestimentare sau bugetul nu ne permite, cateva piese vestimentare tot trebuie cumparate si apoi cu imaginatie si stil le vom asorta cu ceea ce deja avem, creand astfel tinute diverse si de efect.

Rochie Makadamia M84 - rosu

Nu pot sa spun ca am o culoare preferata atunci cand vine vorba de haine insa in mod sigur imi plac culorile vii, combinatiile de culori care atrag privirile sau nuantele care dau viata unei tinute. Pentru primavara insa cel mai mult imi plac rochiile, bluzitele sau orice alt articol vestimentar care este in totalitate sau are culoarea verde. E ca si cum as armoniza cu natura, hainele in aceasta culoare parca spun o poveste, povestea primaverii.

Rochie Venessa - verde


Am gasit recent un magazin online, Glittio.ro unde poti gasi imbracaminte pentru femei, barbati si copii, dar si incaltaminte, articole sportive si accesorii. Preturile sunt variate, articolele apartinand mai multor branduri precum Zaps, Violetta, Unabux, Torelle, Tinker Bell, Thomas, Talking Friends, Strumfi, Soxo, Seaport, Intimidea, Awama, Makadamia, Vanessa.


Au cateva oferte interesante de primavara, in special la rochite. Si pentru ca a inceput sa se incalzeasca afara, ar fi bine sa renuntam la pantaloni si sa purtam mai des rochii sau fuste,pentru ca asa ne sta noua femeilor cel mai bine.

Glittio.ro

Daca sunteti in cautarea unui costum de baie, tot aici il gasiti. Mie mi-a atras atentia un costum de baie din colectia Etna. Acestea imbina ultimele tendinte in moda si se disting printr-un design creativ, elegant, sofisticat si confortabil in acelasi timp. Costumele de baie din colectia Etna sunt destinate femeilor care vor o tinuta eleganta si senzuala la piscina sau la plaja. Gasiti AICI mai multe modele de costume de baie.

Costum de baie - alb-negru - art TB17-30



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...