miercuri, 23 aprilie 2014

Sarbatorim iubirea


Accesoriile care faceau femeile sa se ridice la nivelul asteptarilor barbatilor in ceea ce insemna frumusetea anilor  '50 si pana la inceputul anilor '70 erau corsetele si centurile elastice, de multe ori incomode si prea strânse, insa un fel de must have al vremurilor de atunci. 
Astăzi femeile au preluat controlul asupra feminitatii si isi doresc lenjerii care sa le accentueze formele corpului dar care sa ascunda eventualele defecte si sa la faca sa se simta confortabil. Daca in trecut lenjeria era o necesitate, acum ea a devenit un accesoriu pe care il achizitionam in functie de preferinte. 


Costum Miriam, de la Beauty Night


Femeia moderna isi flutura increzatoare corpul, ca o declarație de putere. Experimenteaza culori, forme si materiale noi iar in ceea ce priveste lenjeria intima doar noi stabilim limita pana unde dorim sa mergem. De la piese cuminti pana la cele indraznete, femeile stiu cel mai bine cum sa-si puna corpul in evidenta in intimitatea casei sau atunci cand ies in lume.



Costum de baie Carla, de la Marko


Firmele producatoare se intrec reciproc in folosirea diferitelor materiale si tehnologii de ultimă ora pentru a veni cu produse cum ar fi spandex, silicon, latex, PVC si micro-fibre, care ofera mai mult confort fata de tipul inconfortabil de lenjerie din trecut. 
Confortul, calitatea si stilul sunt elementele cautate de catre femeile care sunt dispuse sa cheltuie o anumita suma de bani pentru cumpararea de lenjerie. Uneori nici nu trebuie sa cheltui mult pentru a te simti bine, trebuie doar sa stii unde sa cauti. 




Se pare ca femeile cer perfectiune in aproape orice, de la barbatul pe care il doresc langa ele, relatii, intalniri romantice, pana la piesele vestimentare si aspectul fizic. Pentru ele s-a inventat corsetul perfect care subtiaza talia, strangandu-se cu un snur in zig-zag pe abdomen. La spate, insertia de dantela sporeste farmecul produsului. Manusile si chilotul sunt accesorii care completeaza produsul. O combinatie perfecta pentru o noapte perfecta! Poate putin cam indrazneata, dar de ce sa nu indraznim? 



Corset Carmen, de la Beauty Night (www.sevensins.ro)


Toate aceste lucruri minunate create special pentru noi femeile pot fi gasite pe site-ul http://www.sevensins.ro/ dar si la showroom-ul magazinului deschis in  Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche.
Prin noul showroom, SevenSins isi propune sa intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima.
Spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de proba spatioase, experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal sunt atuuri care ii recomanda pe cei de la SevenSins.
Showroomul beneficiaza de o “zona de relaxare” unde clientii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spatiu cat mai intim, atat de necesar in alegerea unei piese de lenjerie intima.
Va doresc inspiratie si nopti fierbinti!





Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...