duminică, 13 aprilie 2014

Relaxeaza-te in deplasare, casa ta e in siguranta!



De fiecare data cand trebuie sa plec in concediu ma gandesc la faptul ca imi voi lasa casa goala pentru o perioada de timp si nu pot decat sa sper ca in lipsa mea nu va incerca nimeni sa-i calce pragul cu forta. 
Din pacate vedem si la televizor ca furturile din locuinte cresc in intensitate in perioada concediilor cand proprietarii pleaca de acasa si nu se gandesc la siguranta locuintei lor. 



Kit alarma LCD, INIM Ability 510M
Asa cum avem grija de masinile noastre si le asiguram cu alarma antiefractie, asa ar trebui sa avem grija si de propria locuinta pentru ca, chiar daca furturile de/din autoturisme sunt mai numeroase, pagubele lasate in urma unui furt din locuinta pot fi mai mari, in functie de bunurile detinute.



KTrack monitorizare vehicule prin GPS VTS-06

Eu va recomand sa apelati la profesionistii de la Ultramaster.ro, furnizori de sisteme de alarma, supraveghere video, interfoane si videointerfoane, monitorizare GPS, automatizare porti, usi de garaj, bariere auto, sonorizare sau seifuri antiefractie


Camera exterior & interior, 1/3 CMOS, 800 TVL, 3,6mm, IR 20m, SCOM-8020


Un kit de alarma wireless ar fi alegerea ideala pentru linistea zilelor de concediu. Sistemul de alarma fara fir (wireless) PROFI JK-06 produs de Jablotron si comercializat de Ultramaster.ro este certificat in clasa 2 de securitate si este destinat sa securizeze perimetre din mediul rezidential (alarma casa, alarma vila, alarma apartament) sau small business (alarma magazin, alarma birou, alarma firma).
Sistemul de alarma Jablotron Profi este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it my self".

Avantajele principale sunt: instalare simpla si neinvaziva, programare si operare usoara accesibila la nivel de nespecialist, gama completa de detectori si controlere, autonomie mare a detectorilor (peste 1 an) folosind baterii alcaline obisnuite, securitate deplina prin monitorizare completa a comunicatiei radio, integritatii fizice a elementelor componente precum si a comunicatiilor telefonice, raport bun intre pret si calitatea echipamentelor.



Kit alarma wireless Jablotron PROFI JK-06

Prin urmare, eu va recomand sa va relaxati in deplasare! Casa Dvs. e in siguranta cu Ultramaster!


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...