joi, 17 aprilie 2014

Masoara timpul primaverii


Timpl trece si in mod cert acest lucru nu vine ca o noutate pentru nimeni. Nu putem opri timpul, nu putem vorbi cu el si nu-i putem spune ca nu dorim sa ne treaca pragul iar mai apoi sa-i trantim usa in nas. E inutil. Se strecoara prin cele mai mici locuri, pe sub usa, prin gaura cheii, prin geamul usor crapat si face tot posibilul pentru a face parte din viata noastra. Ajungem la o anumita varsta si nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul. E in permanenta cu noi, face parte din peisaj dar nu e parte importanta din viata noastra intrucat sunt alte lucruri care conteaza mai mult: o familie fericita, un serviciu bun, prieteni si concedii...
De la o vreme insa, incepem sa-l masuram.



Ceas Fossil VIRGINIA ES3282


Si in asta sta frumusetea trecerii lui; depinde doar in ce il masori. In firele albe care parca au aparut peste noapte, in primele riduri aparute in coltul gurii, in vizitele din ce in ce mai dese la medic sau la farmacie, in zilele de nastere ale copilului, in clipele frumoase petrecute cu prietenii, in realizarile pe plan profesional?



Ceas Police GLORY P11598MS-04


Timpul e important si tine de noi sa masuram timpul in clipe placute petrecute cu noi si cu cei dragi pentru ca nu se stie niciodata cand ne sta ceasul. Si din pacate nu dispunem de acel buton pentru a-l intoarce. 



Ceas de birou Seiko MANTEL QHE109G


Ziua are doar 24 de ore si trebuie sa profitam din plin de ele. Daca ar fi avut 48 de ore cred ca totusi mi-as fi dorit ca timpul sa treaca mai repede.




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...