vineri, 4 aprilie 2014

Daca ziua ar avea 48 de ore …


Daca ziua ar avea 48 de ore... cred ca mi-as dori sa aiba 72!
Nu ne ajunge niciodata timpul, poate din aceasta cauza se si spune despre timp ca este nepretuit. Fie ca vrem sa ne odihnim, sa ne plimbam, sa citim, sa calatorim sau pur si simplu sa visam, acesta trece mult prea repede. E drept ca uneori parca zboara, alteori parca sta in loc, insa toate acestea sunt influentate de activitatea pe care o desfasuram. E clar ca atunci cand facem ceva ce ne place, am dori sa tina la infinit si invers, lucrurile neplacute ne-am dori sa treaca cat mai repede.

Indiferent de puterea financiara, un lucru e cert: nu putem cumpara timpul!

Exista totusi ceva care este la indemana noastra, a tuturor, si anume faptul ca putem cumpara ceva care sa ne ajute sa tinem timpul sub control. Stiti cum e: ''daca nu-i poti invinge, alatura-te lor"

Puteti incepe cautarile pe WatchShop.ro, au o gama variata de ceasuri in primul rand, pentru toate buzunarele, gusturile si nevoile. Apoi gasiti bijuterii (bratari, brelocuri, butoni, cercei, coliere sau inele), accesorii (baterii, busole, curele) sau pur si simplu carduri cadou cu valori cuprinse intre 100 si 1.000 lei pe care le puteti oferi unei persoane dragi, iar valoarea o alegeti in functie de cat de draga va e persoana ;).

Stiti ceasul acela din filme care suna pe noptiera cu un ciocanel care bate frenetic in doua semisfere metalice? Ei bine, tot aici il gasiti!


Ceas de birou Casio WAKE UP TIMER TQ-362-4BDF
Mai trebuie sa stiti ca stocurile sunt afisate in timp real si un lucru care mie mi se pare extrem de important, mai ales ca suntem intr-o continua cursa contra-cronometru, au implementat un serviciu numit alerte stocuri, astfel incat daca va doriti un anumit produs, acest serviciu va ajuta sa aflati cand va fi disponibil la comanda acel produs, la pretul la care sunteti dispusi sa-l achizitionati. Tare, nu?

Pentru mine timpul a stat in loc pret de minute bune cat m-am plimbat la ei pe site in cautarea unui ceas potrivit pentru mine. Inca nu ma pot decide intre un ceas fashion casual, cu dispay analog, rezistent la apa precum acesta:


Ceas Casio SHEEN SHE-5017L-4AEF Reflection

si unul fashion elegant, precum acesta

Ceas Fossil GEORGIA ES3077

Nici pentru barbati alegerea nu ar fi mai usoara, mie de exemplu mi-a atras atentia acest model barbatesc, casual-sport, cu mecanism elevetian Quartz, rezistent la apa si cu carcasa din otel inoxidabil.


Ceas Swatch IRONY YCS572 Mocassin

Parca timpul ar trece mai frumos cu asa un ceas la mana, nu?











Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...