miercuri, 9 aprilie 2014

Daca as putea calatori in anul 1814, as lua cu mine ...


Anul 2014 - anul Calului de Lemn, al schimbarilor majore si fenomenelor extreme. 

Nu stiu cat credeti voi in zodiacul chinezesc, insa daca ajungi sa-l analizezi, realizezi ca ceva adevar se ascunde in predictiile sale. Astrologii spun ca acest an va fi mult mai transant decat 2013, Calul de Lemn accentuand decisiv notiunile de justitie, dreptate si echitate. Ar putea provoca insurectii, razboaie civile sau chiar conflicte militare internationale pe care din pacate le-am vazut cu totii luand nastere recent la vecinii nostri din Ucraina. 

Din pacate istoria ne arata ca nici anii din urma care se termina in "14" nu au trecut prin perioade mai linistite. Ar parea ca aceasta grupare de cifre e cea care da tonul secolului in materie de pace sau razboi, un fel de ADN care va influenta soarta lumii.

Dupa cum stiti, anul 1914 este anul Primului Razboi Mondial, declansat la 28 iunie 1914 odata cu asasinarea arhiducelui Franz-Feridnand la Sarajevo, mostenitorul tronului austro-ungar, si a sotiei sale Sofia, de catre un nationalist sarb, membrul unei societati secrete.

Campania lui Napoleon in Rusia inceputa in 1912 s-a terminat dezastuos prin abdicarea sa in 1814, an in care a debutat si Congresul de la Viena, care a conturat fizionomia si marile echilibre geopolitice ale Europei de-a lungul secolului al XIX-lea, dupa prabusirea imperiului lui Napoleon. Acest Congres va ramane in istoria geopoliticii drept prima tentativa conturata in urma unor convorbiri diplomatice de a fonda pacea europeana, bazata pe balanta puterilor nationale, o sursa de inspiratie pentru viitoarele organisme supranationale, precum Liga Natiunilor sau ONU.

Daca as putea calatori in anul 1814, si m-as afla in mijlocul celor care au decis viitorul lumii, i-as imortaliza in fotografii care ar ramane pe vecie in istorie. As lua cu mine un aparat foto digital, ca cel de pe ABD Computer.ro care datorita Zoom-ului optic poate aduce mult mai aproape locul pe care dorim sa-l fotografiem si poate ca fotografiile facute de mine ar ajunge carti postale care vor calatori in intreaga lume.
BenQ Aparat foto digital DC E800 8.1Mp

Nu as avea nevoie de un aparat foto super performant pentru ca de obicei acestea sunt si foarte scumpe. Uneori simplitatea e solutia potrivita pentru ceea ce avem nevoie, insa nu vedem acest lucru din cauza dorintei de a ne alinia la trend-uri sau de a fi in rand cu ceilalti care poate dispun de alte resurse financiare.

BenQ Aparat foto digital DC E1000 10MP

Si daca tot am adus vorba de ABD Computer.ro trebuie sa stiti ca acestia ofera produse second-hand de buna calitate, au cel mai mare stoc de produse IT din tara: peste 5000 de calculatoare; peste 2000 de laptopuri; peste 5000 de monitoare si peste 1000 de imprimante, ofera LIVRARE GRATUITA pentru orice comanda care depaseste valoarea de 99 RON cu TVA si in limita a 10Kg, produsele cumparate de pe ABDComputer.ro se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor, ofera peste 30 de brand-uri de inalta calitate, ofera periodic clientilor fideli discount-uri substantiale la produsele comandate, vouchere cadou si diverse promotii cu reduceri de pana la -70%.
Laptop second hand Dell Latitude E5400 14.1 inch Celeron M 575 2.0 GHz 2 GB DDR2 80 GB

Va puteti bucura de rezistenta la zgarieturi asigurata de sticla cu care este acoperit ecranul creat pentru vizualizare luminoasa, culori vii si rezisteta excepţională.


Calculator second hand + Monitor LCD Fujitsu Sistem P5720 Core 2 Duo E7200 2.53 GHz 2 GB DDR2 320 GB + Monitor ScenicView A22W-3A White

Usurati-va bagajele cu un laptop subtire si usor si care are o autonomie de functionare a bateriei.

Laptop second hand HP Compaq NC2400 12.1 inch Core Duo U2500 1.2 GHz 1 GB DDR 60 GB

Economisiti timp si eliminati factorii neprevazuti cu ajutorul instrumentelor şi utilitarelor automatizate de la Dell pentru implementarea, monitorizarea şi actualizarea sistemelor.
Laptopurile includ caracteristici create pentru a simplifica protectia datelor, monitorizarea activelor si administrarea la distanta, permitând în acelasi timp personalului IT sa reactioneze imediat la amenintarile la adresa activitatii.

Monitor second hand Nec Multisync 1970NX 19 inch 25 ms grad B

Daca sunteti din Bucuresti ii puteti vizita la adresa din Str. Ghercu Constantin Nr. 14 parter (Regie), sector 6


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...