miercuri, 16 aprilie 2014

Daca as putea, as interzice uni-urile


Culorile in general dau o stare de spirit buna si asta se oglindeste in tot ceea ce intreprindem. Pentru a ne simti extraordinar zi de zi ar trebui sa ne imbracam in primul rand cat mai confortabil dar si in culori care sa ne inoculeze o stare de spirit asa cum ne-o dorim. Chiar daca negrul pare o alegere la indemana in orice moment, culori tari precum rosu, albastru, sau oranj pot reprezenta elemente de contrast extrem de stilate pentru o tinuta lejera de zi cu zi. 


Dar daca va feriti de culorile tari din garderoba, puteti cu usurinta opta pentru o pereche de pantofi care sa fie in contrast total cu imbracamintea. Mie personal chiar mi se pare o totala lipsa de inspiratie ca la o tinuta rosie de exemplu sa alegem pantofii tot rosii.
Sta in puterea noastra sa asortam, sa ne jucam cu culorile, sa le combinam. 


Daca as putea, as interzice uni-urile. As da o lege a fashion-ului in care sa fie foarte clar stipulat, negru pe alb, ca orice tinuta trebuie sa aiba minim 2 culori. Ca e negru sau alb cu orice alta culoare, ca e rosu cu albastru sau verde cu galben, chiar nu conteaza...important e sa existe culoare.




Da culoare garderobei tale. Da viata unei tinute prin alegerea incaltamintei potrivite. 

Tine pasul cu moda si asorteaza-te folosind culorile primaverii, ale curcubeului, ale dragostei, ale noastre, a tuturor!


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...