duminică, 6 aprilie 2014

Daca as putea, as interzice culoarea .... gri




In jurul nostru vedem culoare, viata, energie. Identificam fiecare obiect in parte dupa forma, miros, dimensiune dar si culoare.
Iubim culorile, ne bucuram atunci cand dupa o ploaie de vara pe cer apare curcubeul si ne intrebam de multe ori cum e posibil ca toate aceste culori sa se uneasca intr-un efect atat de spectaculos.


Asortie.ro

Dar dintre toate culorile cate exista, in diferite nuante sau de o anumita intensitate, este una pe care eu as interzice-o si anume culoarea GRI.


Cizme de vara

E un fel de negru spalacit sau un alb murdar, este simbolul pesimismului, melancoliei, al cenusii ce ramane in urma focului, al tristetii si nepasarii, al batranetii, al mizeriei si poluarii, al oraselor imbacsite de fum si praf, al cladirilor mohorate, al semi-intunericului cand nimic nu mai este ceea ce pare... este o culoare care mie imi sugereaza doar negativism, tristete si singuratate.


Ghete Caspian

Pana si fricosul soricel, daca ar fi fost roz, cu siguranta ar fi fost iubit de toata lumea...fetitele s-ar fi jucat cu el, i-ar fi pus fundite sau papion, si nu ar mai fi trebuit sa se ascunda mereu.


Sandale Covi

Chiar daca griul este usor de asortat, mie imi pare mult prea sobru. 
Totusi aceasta sobrietate poate fi diminuata daca unei tinute ii sunt adaugate accesoriile si incaltamintea potrivite cu ceea ce se doreste sa se transmita.


Pantofi Johny

Stiu ca se poarta griul, stiu ca sunt iubitori de gri si mai stiu ca exista un site de unde va puteti inspira in alegerea unei perechi de incaltaminte care sa mearga si cu banalul gri: Asortie.ro 



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...