marți, 8 aprilie 2014

Cumpărăm online ca să petrecem mai mult timp offline


Imi aduc aminte cu nostalgie de vacantele de vara petrecute la tara la bunicii mei cand singurele griji erau tema pentru vacanta, Sailor Moon (si mai tarziu Sunset Beach ;) ) si ca nu cumva parintii mei sa uite sa-mi aduca o carte noua cand veneau la sfarsit de saptamana. 



Mi-a placut dintotdeauna sa citesc, sa traiesc odata cu eroii din carti aventuri nebanuite, iubiri sau dezamagiri, sa cunosc parti din lume la care nu voi avea niciodatata posibilitatea sa ajung, dar pe care le cunosc foarte bine din descrierile autorilor pasionati de calatorii si care au binevoit sa ne imprtaseasca din experienta lor, sa descopar lucruri noi, sa vad, sa cunosc, sa ma imbogatesc sufleteste, sa traiesc...

Deja parca simt in nari mirosul fanului proaspat cosit din fanarul bunicilor unde ma ascundeam cu cate o carte si o patura si uitam de mine si de cei din jur pentru cateva ore bune. Si nu lasam cartea din mana pana nu treceam de punctul culminant al povestii sau ajungeam la final.

Din pacate copiii de azi petrec foarte mult timp in fata calculatorului fara un scop educativ, mai mult jucandu-se sau navigand in nestire pe internet cand acest timp ar putea fi petrecut fie la joaca in aer liber, fie citind o carte.

Aer liber gaseste fiecare in fata blocului, in parcuri sau la bunici la tara, dar daca sunteti in cautarea unor carti pentru copii sau orice fel de literatura pentru voi, va recomand librariile online gen Elefant.ro sau Libris.ro

Aici gasiti carti pentru copii, carti de cultura generala, literatura de specialitate, dictionare si enciclopedii, carti de bucate, literatura premiata cu Pulitzer, Nobel sau Booker si multe, multe alte carti.

Carti pentru copii

Carti de cultura generala

Carti de specialitate

Dictionare si enciclopedii

Carti de bucate

Elefant.ro a traversat recent un proces de rebranding cu scopul de a alinia noua identitate vizuala la poziționarea actuala, s-a metamorfozat din librarie online in mall online pentru intreaga familie, odata cu lansarea noilor categorii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Dn 2014 aduce si noutati prin introducerea categoriei de cosmetice, prin urmare eu va sfatuiesc sa aveti grija la timpul petrecut de puiutii vostri online, sa lasati aceasta activitate pentru voi, pentru a le cumpara carti de povesti pe care sa i le cititi sau sa le cititi impreuna, iar ei sa se bucure de natura, de lectura, de joc, de copilarie...
In ceea ce priveste Libris.ro, avantajul e ca au si transportul gratuit de cele mai multe ori si daca vrei sa cumperi doar o singura carte, acest lucru prinde chiar foarte bine. 
Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...