miercuri, 16 aprilie 2014

Cum imi exprim personalitatea prin haine in aceasta primavara


Corpul unei femei atrage privirile de sus pana jos iar acest lucru se datoreaza si hainelor pe care le imbracam, nu doar formelor cu care am fost inzestrate de mama natura. Majoritatea femeilor aleg sa poarte fuste deoarece acestea sunt un simbol al feminitatii, sunt piesa vestimentara care ne pune in evidenta picioarele insa de cele mai multe ori ne-am simti mult mai confortabil intr-o pereche de pantaloni. 

Pantaloni Bruuns Bazaar

Uneori acestia pot fi o alegere gresita daca nu luam in considerare croiul sau materialul din care sunt facuti. Mie imi place sa port pantaloni, in special la birou cand de obicei aleg modele cu talie inalta, extrem de sic si care imi protejeaza si zona bazinului atunci cand vremea de afara este mai rece.
Pantaloni Bruuns Bazaar

Insa cei mai comozi si potriviti pentru timpul liber sunt colantii sau pantalonii din tricot. Pentru acestia prefer culori uni, de obicei negri sau gri. 
Am gasit pe wardrobeb.ro o sectiune dedicata special hainelor de lux, unicat, astfel incat in mod sigur nu voi mai gasi pe cineva care sa poarte aceeasi pereche de pantaloni sau aceeasi bluzita ca mine. Si se stie ca la noi femeiele chiar e o problema atunci cand observam ca altcineva are aceeasi bluza ca a noastra.

Pantaloni Atos Lombardini

Orice tinuta poate fi imbogatita cu accesoriile potrivite iar la Wardrobe B puteti gasi bijuterii care in mod sigur vor atrage atentia.

Bratara Isharya


Wardrobe B deschide calea spre produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil, iar ceea ce este cel mai important este faptul ca sunt sanse infime sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B la un alt roman.


Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...