duminică, 6 aprilie 2014

Cum imi exprim personalitatea prin haine


Cum ar fi fost oare sa fim toti la fel? Sa avem aceleasi gusturi? Sa iubim aceleasi lucruri? Sa ne placa aceleasi haine?
  
Daca vreti sa stiti mai multe despre haine care sunt pe placul tuturor trebuie sa vizitati Wardrobe B, insa trebuie sa stiti ca produsele nu sunt accesibile tuturor. Aici se face diferenta. Vrei sa fii ca toti ceilalti? Sau vrei sa te diferentiezi?

Fiecare e reprezentat de felul in care se imbraca iar Wardrobe B va ajuta sa va exprimati prin inteligenta, seriozitate si stil.

Inel Isharya

Una din valorile Wardrobe B este aceea ca stilul personal este accesoriul cheie. Aici se descopera, se regasesc si se scot in evidenta stiluri personale prin sugestii atent argumentate. Se lucreaza cu clientul, cu principiile sale, cu interesele sale si cu corpul sau, astfel incat la final alegerea sa fie perfecta.


Camasa Baum Und Pferdgarten



Wardrobe B deschide calea spre produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil, iar ceea ce este cel mai important este faptul ca sunt sanse infime sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B la un alt roman.

Puteti gasi aici creatii Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me, extrem de apreciate de nume sonore pe plan mondial, recunoscute pentru ca au un stil fara cusur.

Este altceva fata de ceea ce suntem obisnuiti sa vedem atunci cand vizitam un site de fashion, cu imbracaminte si bijuterii. Mie personal mi-au atras atentia cateva lucruri care cred ca mi s-ar potrivi insa preferata mea este o camasa Bruuns Bazaar





Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...