sâmbătă, 5 aprilie 2014

Chiar si natura sarbatoreste iubirea



Natura revine la viata, pasarelele ciripesc pe ramul inflorit, fluturi incep sa zburde prin vazduh, dar si prin stomac atunci cand EL isi anunta subtil intentiile indecente.

In mod sigur vei dori sa impresionezi nu doar printr-o cina reusita la lumina lumanarilor, ci si prin ceva nou in ceea ce priveste lenjeria intima.

Sunt convinsa ca multora le vine destul de greu sa mearga prin magazine in cautarea unei tinute mai speciala pentru nopti pasionale, sau cel putin eu asa sunt. Daca am ajuns intr-un magazin de lenjerie intima si mai-mai ca m-am hotarat la un produs, cand se apropie vanzatoarea de mine si ma intreaba daca poate sa ma ajute cu ceva, tot ce reusesc sa rostesc e: Aaaa, ma uitam doar! si am si plecat...
Din acest motiv ador sa fac cumparaturi din magazinele online iar preferatul meu in ceea ce priveste lenjeria intima, costumele de baie, bijuteriile si accesorii este SevenSins.ro


 Ceea ce ii recomanda din punctul meu de vedere este multitudinea de produse (peste 1.500 de produse), discount-urile personalizate pentru clientii fideli sau preturile reduse prin diverse promotii si campanii care te fac sa stai in permanenta cu ochii pe ei, precum si discretia de care dau dovada (pachetele trimise  nu dau de gol continutul si nimeni nu iti vede bujorii din obraji atunci cand analizezi pe toate partile ceea ce tocmai ti-ai cumparat).


Branduri de renume se regasesc printre produsele lor, precum Andalea, Avanua, Chilirose, Obsessive, LivCo, Beauty Night, Anita Berg cu lenjerie din latex natural, Marko - costume de baie, Lolitta sau 7-Heaven cu lenjerii din PVC sau vinil care se simt foarte bine pe piele.


 Nu ii laud doar eu, au fost premiati cu trofeul „Best Online Merchant Award for the Fashion Category" si "Best Online Merchant Award for the Experienced Online Shops Category" in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2012.

Si pentru ca trebuie sa ne gandim si la vara, puteti trage cu ochiul si la costumele de baie. Sunt absolut superbe, iar in aceasta perioada au reduceri substantiale de 70%. Poti sa alegi costume de baie in culori provocatoare sau discrete, in functie de personalitatea fiecareia.


Dar nu toata lumea e pudica. Pentru cei/cele care vor „sa simta materialul”, s-a deschis incepand cu luna martie  noul showroom din Str. Orzari nr. 3 Sector 2 – la intersectia strazilor Calea Calarasi si Delea Veche.

Prin noul showroom, SevenSins isi propune sa intampine clientii intr-un cadru intim si placut, propice achizitionarii de lenjerie intima.

Spatiul permisiv, sutele de produse expuse, cabinele de proba spatioase, experienta de peste 4 ani a colectivului in consilierea clientilor pentru alegerea produsului ideal sunt atuurile SevenSins.
Showroomul beneficiaza de o “zona de relaxare” unde clientii se pot delecta cu o cafea, scopul acesteia fiind crearea unui spatiu cat mai intim, atat de necesar in alegerea unei piese de lenjerie intima.

Acestea fiind spuse, va doresc spor la shopping!
Indrazneste! Primavara a indraznit




Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...