joi, 24 aprilie 2014

Bijuterii handmade suflate cu talent si dragoste pentru frumos



Frumusetea unei bijuterii este data de talentul artizanului care a pus suflet in realizarea ei.

Bijuteriile handmade in general sunt speciale pentru ca oricat s-ar stradui, omul nu este capabil sa faca acelasi lucru identic de doua ori. In asta consta unicitatea bijuteriilor handmade, in faptul ca nu gasesti doua perfect identice. Nu mai punem la socoteala iscusinta creatorului, experienta, talentul si imaginatia care fac sa rezulte obiecte unice de o frumusete si un rafinament fara margini. 




Set argint Peridot



Aceste obiecte pretioase au o durabilitate extrem de indelungata, putand fi transmise din generatie in generatie, devenind astfel si un cadou de suflet. Si ce poate fi mai frumos decat sa oferi o bijuterie valoroasa la randul tau fetei tale pentru a o purta si pastra sau fiului pentru a-si cere in casatorie cu el viitoarea sotie...


Verighete din argint Regal Gold



In ultima vreme preferatele tinerilor sunt verighetele care combina aurul cu argintul. Imbinarea dintre clasic si modern, dintre stralucirea rece a argintului si caldura aurului de 9 K, completate de scanteierea pietrelor semipretioase, fac ca aceste accesorii sa fie potrivite fiecarei varste, ajutand femeile sa se simta cu adevarat speciale. 



Inel argint combinat cu aur 9K


Cred ca fiecare a probat cel putin o data un inel de-al mamei sau bunicii si i-a admirat lucratura, minunandu-se atunci cand a aflat in ce an a fost creat. Eu cel putin, de fiecare data cand mergeam la bunica mea trageam cu ochiul la bijuteriile pe care le avea pastrate intr-un saculet de catifea neagra facut chiar de ea. Nu avea multe, insa printre putinele bijuterii pe care le avea, era si un inel din argint cu o piatra verde care a devenit preferatul meu si pe care, atunci cand m-am casatorit l-am si primit cadou. A fost primul meu inel din argint si astfel am ajuns sa iubesc acest material care se regaseste acum in majoritatea bijuteriilor mele.


Inel argint aventurin



Acum aprovizionarea o fac de la Regal Gold ce comercializeaza colectii inedite de inele, bratari, ceasuri de argint, pandative, lantisoare sau cercei in peste 50 de magazine din tara si acum si online pe RegalGold.ro. Au bijuterii handmade din argint, de o foarte buna calitate si in editii limitate, astfel incat sunt slabe sanse ca altcineva sa aiba aceeasi bijuterie.
Bijuteriile de la Regal Gold sunt realizate cu iscusinta de artizani din Israel si imbina stilul vintage cu stilul contemporan, atragand privirile tuturor. Sunt realizate din materiale de calitate superioara si sunt distribuite in galerii prestigioase si mari centre comerciale din tara.
Prin magazinul sau online, Regal Gold ofera servicii prompte si complete. Orice comanda de bijuterii argint de la Regal Gold este insotita de garantia calitatii de retur garantat in cazul oricarei neplaceri. 
Produsele sunt livrate prin curier rapid pentru a ajunge cat mai repede la cumparator si poti beneficia periodic de reduceri pe baza de cupoane daca esti abonat la newsletter sau poti beneficia de preturi preferentiale daca ai cont si esti inregistrat.










Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...