miercuri, 23 aprilie 2014

Bijuteria potrivita pentru fiecare




Astazi bijuteriile sunt vazute tot mai mult ca o forma de exprimare artistica iar instrumentele si materialele de productie devin tot mai accesibile si disponibile. Această tendinta continua sa creasca si datorita faptului ca metalele si pietrele pretioase nu mai sunt utilizate ca semne de avere sau statut social asa cum se facea in trecut. Bijuteriile construite din resurse accesibile, cum ar fi diferite pietre semi-pretioase sau metale, precum si cele din materiale sintetice, rivalizeaza cu frumusetea pietrelor pretioase naturale datorita imbunatatirii tehnologiei. Acesti factori pun accentul pe design, creativitate si expresie artistica iar unicitatea sta in creativitatea si inspiratia creatorului.



Colier argint blue ocean quartz N2991


Barierele sociale sunt eliminate si influentele culturale impartasite astfel incat varietatea de stiluri disponibile creste. Stilul predominant de primavara poate varia complet fata de stilul predominant de toamnă. Noi trebuie doar sa tinem pasul cu moda si sa fim mereu in trend.


Inel argint carneol R1403

Daca la inceput bijuteriile au fost folosite si ca o forma de plata, tinand locul monedelor, acum au ajuns un accesoriu de moda si o forma de exprimare artistica. Numeroase culturi au folosit bijuteriile ca o formă de moneda si continua sa faca acest lucru si astazi. Bijuterii regale au fost folosite pentru a asigura bogatia tinuturilor si mult timp bijuteriile din metale si pietre pretioase au fost considerate ca fiind activele noastre cele mai de pret. Si astazi posesoarele bijuteriilor din aur si argint le considera ca un bun de pret pe buna dreptate intrucat valoarea acestor metale este in continua crestere.


Inel din argint placat cu aur R5301


Tehnicile de lucru a metalului au evoluat si astfel bijuteriile au devenit mai complicate si mai delicate. Aceste tehnici au dus la popularitatea crescuta a cerceilor si altor piese care necesita metode de constructie mai delicate. 
Mie de exemplu mi se par extrem de interesante si cameele, realizate dintr-o bucata de piatra cioplita pentru a crea un portret. Aceasta forma de bijuterie populara in antichitate este populara si astăzi, important e sa stii cum sa o porti si la ce sa o asortezi.


Inel argint camee R1178


Ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga bijuteria potrivita. 
Un loc de unde puteti achizitiona bijuterii unicat din punct de vedere al designului la preturi excelente este site-ul RegalGold.ro
Aici gasiti produse handmade, importate din Israel, de o calitate exceptionala.



Comentarii
0 Comentarii
Comentarii Facebook de Tricks Tips Tutorials

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comment Box is loading comments...