joi, 23 mai 2013

Penne Primavera


Penne Primavera



Ingrediente:

400 gr paste (penne)
300 gr broccoli
50 gr morcovi
100 gr conopida
50 gr mazare
50 gr porumb conserva
100 gr rosii in bulion
5 linguri ulei masline
2 lingurite mustar
2 lingurite oregano uscat
2 catei usturoi
2 linguri otet de vin
Sare, piper negru



Fierbem pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.



Spalam broccoli si conopida, le desfacem in buchetele.

Curatam morcovul si il taiem cubulete.

Punem putina apa cu sare in alta oala la fiert, apoi inabusim legumele crude in ea pentru 10-15 min pana se fragezesc. Le scoatem cu o paleta si le punem in alt vas, si presaram si linguritele de oregano peste ele.

 

Facem un sos vinaigrette din usturoiul tocat marunt, uleiul de masline, otetul de vin, piperul si mustarul pe care le amestecam bine. Acest sos il punem peste legume.

Scurgem pastele de apa si le punem peste legume, apoi amestecam totul cu grija pentru a nu farma pastele sau legumele si le servim imediat.